Den givna mötesplatsen för svenskt näringsliv sedan 1984

Breda tjänster kring bygg och renovering

Väl utförda arbeten till rätt pris. Så lyder Yuriy Nychkas filosofi. Han driver företaget Renby AB som specialiserat sig på renovering och byggtjänster. Här erbjuds kunden en helhetslösning inklusive el, VVS, snickeri och måleri.

Yuriy Nychka, grundare av Renby AB, immigrerade till Sverige från Ukraina för åtta år sedan. Att starta eget företag var en utmaning, men Yuriy tog det långsamt och säkert. Han grundande företaget 2020 och sedan dess har organisationen vuxit från tre till 15 medarbetare. Renovering och byggtjänster är företagets specialitet.
– Vi har utvecklats till en pålitlig partner inom fastighetsrenoveringar. Vi erbjuder helhetslösningar med expertis kring alla typer av invändigt arbete, så som el, VVS, snickeri och måleri. Vi investerar dessutom i lägenheter som vi renoverar för uthyrning, säger Yuriy Nychka.
Han berättar att de renoverar med målsättningen att allt ska vara klart inom sex veckor och godkänt för inflyttning efter tio.

Stark utveckling
I Renby AB jobbar de med stort engagemang för kvalitet, effektivitet och passion. Yuriy betonar vikten av att alltid erbjuda väl utförda arbeten till rätt pris och nämner att de har haft extremt mycket jobb i städer som Göteborg, Kalmar, Norrköping och Stockholm. Sedan starten har företaget haft en imponerande tillväxt med en omsättning på 4,7 miljoner 2021 till 15,3 miljoner redan året därpå.
– Genom att vi levererar ett högkvalitativt arbete till rätt pris säkerställer vi en konstant ström av uppdrag. Det är detta som gör oss framgångsrika, betonar han.

Tydliga ambitioner
Med sin bakgrund i färskt minne understryker Yuriy Nychka vikten av att hjälpa andra, inte minst nyanlända personer. Han har tydliga ambitioner inför framtiden och vill på sikt forma ett moderbolag och ett dotterbolag, och gärna samarbeta med stora fastighetsbolag som Balder och Rikshem, samt investera i mark för byggnation av både villor och lägenheter.
– Samtidigt vill vi inte bara växa som företag, det är lika viktigt för mig att ta hand om mina anställda och bygga goda relationer med våra leverantörer. Om det går som jag vill driver jag fyra företag med 120 anställda redan 2025, avrundar Yuriy Nychka.

Intervju: Lukas Fernholm
Text: Örjan Persson