Den givna mötesplatsen för svenskt näringsliv sedan 1984

Framtidens leverantör av hållbara plastsystem

Euroform Group har etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa plastkomponenter och sammansatta plastsystem. Kombination av en imponerande och effektiv produktionsanläggning samt en positiv företagskultur som lockar talanger och ger dem möjlighet att växa, har Euroform Group framgångsrikt positionerat sig som en viktig aktör i branschen. Kunder finns inom flera sektorer såsom fordonsindustrin och meditechnical-sektorn.

Grundat redan 1968, har Euroform Group genomgått en imponerande utveckling och specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa plastsystem.
– Vi producerar och utvecklar ett brett sortiment av komponenter, allt från specialiserade delar till kompletta system, säger Johan Wahlström, VD för Euroform Group.

Modern produktionsanläggning
En central faktor i Euroform Groups framgång är deras moderna produktionsanläggningar, belägna i Tranås och Motala. Med en yta på 30 000 kvadratmeter, ett 70-tal formsprutor, egen lackeringsanläggning samt hög standard avseende kvalitet, arbetsmiljö och hållbarhet, är anläggningarna imponerande tillgångar för företaget. Certifieringar såsom IATF 16949 och ISO 14001 är ett tydligt bevis på deras engagemang för att inte bara minimera miljöpåverkan, utan också att vara en förebild för hållbarhetsinitiativ inom branschen.

Engagerad personal
En annan viktig aspekt är företagets engagerade personal. Euroform Group sysselsätter för närvarande cirka 220 medarbetare och är mycket fokuserade på att både attrahera och behålla branschens främsta talanger.
– Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och möjligheter till professionell utveckling. Det är så vi både behåller och utvecklar vår kompetens, förklarar Johan.

Johan avslutar intervjun med att betona att medarbetarnas engagemang och kompetens är den främsta orsaken till Euroform Groups framgångar genom åren.
– Vi är väl rustade för framtiden. Genom att ständigt sträva efter förbättringar är vi redo att möta de utmaningar och möjligheter som ligger framför oss, säger han avslutningsvis.

Euroform Group fortsätter att vara en banbrytare inom plastsystemslösningar och visar, genom sitt engagemang för kvalitet, hållbarhet och personalutveckling, att de är redo för de kommande utmaningarna i branschen.

Intervju: Lukas Fernholm