Den givna mötesplatsen för svenskt näringsliv sedan 1984

Profilprodukter får företag att synas

I ett allt tätare mediebrus gäller det att synas. Profilprodukter är en effektiv väg att gå och här står Mer Sport Agenturer AB för ett spännande koncept. Vare sig du vill öka din försäljning, stärka kundrelationer eller bara sprida ditt varumärke kan Mer Sport ta fram en skräddarsydd lösning för just din verksamhet.

I Mer Sport Agenturer AB vet man sedan länge betydelsen av skarpa profilprodukter för såväl företag som idrottsföreningar och organisationer. Här kan man erbjuda alla typer av företagskläder och skor, allt från grova arbetskläder för jobb ute i terrängen till plagg för till exempel kontor och mässor, inte minst med hjälp av egen screentryckutrustning och egna brodyrmaskiner. Mer Sport kan även utföra foliering av bilar, ta fram rollups, vepor och giveaways, men också sportkläder i alla dess former. Man jobbar även med legotryck för företag som bidrar med sina egna plagg.
– Vi ligger långt fram inom vårt gebit och jobbar med oerhört höga kvalitetskrav. Vi utarbetar en strategi kring varje förfrågan och tar därefter fram en lämplig lösning, oavsett om syftet är att stärka relationer, öka försäljningen, skapa lojalitet eller bara sprida varumärket, säger Hjalmar Ekström som nyligen tog över Mer Sport Agenturer AB i Ronneby.
Företaget har verkat under tidigare ägare i 30 år, men Hjalmar är dock långt ifrån ny i företaget. Han har verkat i detsamma sedan 2009 och har därmed full koll på vad Mer Sport står för.

Mobila show rooms
De flesta av Mer Sports kunder är företag och idrottsföreningar. De förstnämnda finns över hela Sverige, medan idrottsföreningarna överlag har en mer lokal anknytning. Bolaget jobbar även mycket med kommunen, BTH i Karlskrona, Studentkårerna i Karlshamn och Karlskrona, JMT i Stockholm med flera.
– Vi driver en webbutik och har show rooms på plats ute hos föreningarna där de ges möjlighet att prova olika produkter. När de är klara loggar de bara in på webben och lägger sina beställningar. På så sätt finns alltid produkterna ute hos kunderna och vi behöver inte hålla på med beställningslistor och så vidare. Detta är något som vi kommer att satsa mer på eftersom vi har mött väldigt mycket god respons, berättar Hjalmar Ekström och tillägger att man bland annat företräder det tyska märket JAKO, vilket står för mycket hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Hektisk tid väntar
Även många nystartade företag kontaktar Mer Sport Agenturer när det handlar om allt från visitkort till profilkläder.
– Vi har allt som ett nystartat företag behöver i fråga om profilering för att komma igång. Genom att samarbeta med oss slipper de ringa runt till många olika aktörer och göra sina beställningar. Det gör oss till en helhetsleverantör inom vårt gebit, konstaterar Hjalmar.
Han spår att Mer Sport kommer att ha fullt upp under hösten, inte minst mot bakgrund av att många kunder redan har börjat lägga sina beställningar för årets julklappar.
– Det är förstås ett angenämt problem för mig som ny ägare. Vår övergripande ambition är att hela tiden bli bättre, inte minst på föreningssidan där vi ska satsa mer på våra show rooms. Vår styrka är att vi har allt under samma tak och slipper leja bort olika arbetsuppgifter. På så sätt känner vi att vi har bra koll på helheten och kan ge bättre service till kunderna.

Research: Patrik Hogland
Text: Örjan Persson

One thought on “Profilprodukter får företag att synas

Comments are closed.