Den givna mötesplatsen för svenskt näringsliv sedan 1984

Proffs med proffsprodukter vårdar din bil

Medarbetare på Angelwax Detailing Center jobbar på skinande svart bil.

Att hålla bilen ren innebär inte bara att den ser fin ut på ytan, det motverkar rostangrepp, förlänger livslängden och ökar dessutom bilens andrahandsvärde. På Angelwax Detailing Center i Göteborg är detta ett sedan länge konstaterat faktum när man med hjälp av proffsprodukter, stor kunskap och lång erfarenhet erbjuder såväl invändig som utvändig bilvård av högsta klass.

Angelwax Detailing Center Göteborg är ett bilvårdscenter i toppklass. Det utgår från de fräscha lokalerna på Tagenevägen i Hisings Kärra där man via tre hallar med fullhöjdsportar kan ta emot bilar, lastbilar, trailers, husbilar med mera från både privatpersoner och företag.
– Vi erbjuder allt från enkel utvändig tvätt till keramiska lackskydd och allt däremellan. Vi servar många företagskunder, inte minst en hel del bilfirmor som låter oss tvätta och desinficera deras demobilar, något som förstås är extra viktigt i dessa pandemitider, säger rekondchef Kalle Ek som har tio års erfarenhet av branschen.
Kalle är en av sammanlagt nio kompetenta och välutbildade personer i Angelwax Detailing Center.

Keramiskt lackskydd
Angelwax Detailing Center har öppet alla dagar i veckan och erbjuder ett brett utbud av olika bilvårdstjänster. Invändig och utvändig tvätt, damsugning, motortvätt, rekond, polering, luktsanering och strålkastarrenovering är några exempel.
Kunder som provat Angelwx Detailing Center kommer tillbaka, inte minst tack vare dess låga priser, men främst för att man alltid uppnår mycket goda resultat, vilket bekräftas av alla rekommendationer man får via Reco.
På anläggningen rekommenderar man alla att tvätta bilen regelbundet eftersom en smutsig bil binder fukt, föroreningar och på sikt rostar. En i sammanhanget lämplig åtgärd är keramiskt lackskydd som gör att bilen alltid ser skinande ren ut. Ett keramiskt lackskydd har dock fler positiva effekter än så. Skyddet appliceras med fördel när bilen är ny eftersom det skapar ett skydd som håller i upp till fem år. Ett keramiskt lackskydd avvisar vatten och smuts, det skyddar mot olika luftföroreningar, UV-strålning, vägsalt, insekter och allt annat som en bil kan utsättas för i trafiken. Det medför också att bilen blir mycket lättare att hålla ren, samtidigt som den får ett högre andrahandsvärde.

Dropin
På Angelwax Detailing Center handtvättar man alla fordon för bästa resultat. Kunden erbjuds flera olika tvättalternativ, bland annat den populära lyxtvätten där allt utom polering ingår. Man erbjuder dropin och kunden kan sitta ned i väntrummet med en kopp kaffe under tiden Rebaz och hans team tar hand om bilen. De använder sig uteslutande av marknadsledande produkter.
Angelwax Detailing Center är certifierat för Angelwax produkter, vilken man erhåller via Car Care Products som har agenturen. Företagets kunder kan även köpa produkter från Angelwax i butiken, liksom via hemsidan.
Angelwax Detailing Center erbjuder även hjulskifte inklusive utvändig tvätt från endast 349 kronor.

Text: Örjan Persson