Den givna mötesplatsen för svenskt näringsliv sedan 1984

Personliga spabad sätter guldkant på tillvaron

Spabad av baGucci Spa & Bad.

Intresset för spabad i hemmet ökar mer och mer. Det är en tydlig trend för Eveline Berglöw som ansvarar för baGucci Spa & Bad i Nora. I hennes visningslokal presenteras exklusiva spabad, anpassade efter vårt nordiska klimat.

På Prästgatan i Nora finner vi baGucci Spa & Bads visningslokal för exklusiva spabad från Viskan Spa. Eveline Berglöw är återförsäljare för de svensktillverkade kvalitetsprodukterna och välkomnar alla som är intresserade av en visning eller demonstration.
– Jag drog igång verksamheten tillsammans med Lasse, min far, för ungefär ett år sedan. I april i år öppnade vi upp för tidsbokade visningar och vi märker att intresset alltjämt ökar mer och mer. Allt fler vill sätta guldkant på tillvaron, konstaterar Eveline.
Eftersom Spabaden är svensktillverkade är de också anpassade för oss skandinaver och vårt nordiska, inte alltid gästvänliga, klimat.
– Alla Viskans Spas spabad är ordentligt isolerade, vilket gör att energiförbrukningen kan hållas nere, samtidigt som de klarar de stora temperaturväxlingarna i Sverige. De flesta monterar sina spabad utomhus, men det går förstås också utmärkt att installera dem inomhus.

Hög kvalitet, lång livslängd
Spabaden är mycket rymliga och har ett väl tilltaget sittdjup, vilket gör att användaren kan komma ner med axlarna under vattenytan. Baden kännetecknas därutöver av en rad egenskaper förknippade med hög kvalitet och lång livslängd. I visningslokalen finns fyra monterade bad, dels från S-serien och dels från den lite mer exklusiva V-serien.
– Kunden har möjligheter att välja färg på badens skal, samt utseende på panel, och på så sätt sätta en personlig prägel på sitt spabad, upplyser Eveline.

Service och support
baGuccis Spa & Bad står naturligtvis också för god service, support och reservdelar. Eveline erbjuder dessutom förmånliga finansieringsalternativ genom Wasa kredit och säljer förstås också kemikalier och andra tillbehör på plats i visningslokalen.
– Härutöver har vi ett antal samarbetspartners som kan rycka in och bistå de kunder som önskar hjälp med transport och eventuella kranlyft, informerar Eveline som avslutningsvis vill passa på att rikta en tacksamhetens tanke till pappa Lasse som driver företaget LGV Golv & Vägg i Lindesberg.
– Utan hans stöd hade mitt projekt aldrig gått att starta, menar hon och berättar avslutningsvis att baGuccis varumärke ligger under LGV:s paraply. Det råder med andra ord god kreditvänlighet i verksamheten, vilket innebär en extra trygghet för kunderna.

Research: Axel Eriksson
Text: Örjan Persson

One thought on “Personliga spabad sätter guldkant på tillvaron

Comments are closed.