Den givna mötesplatsen för svenskt näringsliv sedan 1984

Nya vinylkollektioner för hemmiljö

Tre olika sorters golv av Tarkett.

Tarkett började tillverka vinylgolv redan på 1940-talet och genom åren har flera kollektioner blivit ikoniska. Med stolthet nylanserar Tarkett under senvåren både befintliga favoriter och nya kollektioner av vinylgolv, specifikt framtagna just för hemmiljö.

Med egenskaper som att de är mjuka att stå på, otroligt tåliga och lätta att sköta, är de nya kollektionerna Iconik och iQ oslagbara i kök, hall och barnrum – helt enkelt i utrymmen där det är mycket spring och vardagsslitage. De passar också utmärkt i det första hemmet där kostnaden att byta golv inte får vara för hög. Tarketts vinylgolv är ftalatfria, har ytterst låga emissioner och finns i många mönster och färger. Det spill som uppstår efter läggning kan Tarkett återvinna och göra nya golv av.

Iconik-kollektionerna
Under namnet Iconik relanserar Tarkett några av sina mest populära kollektioner. Iconik består av tidlösa och mycket naturtrogna sten-, trä- och retromönstrade vinylgolv såväl som nya, mer vågade golvmönster. Med Iconik-golven går det snabbt att förnya hemma eftersom de är lätta att lägga själv med hjälp av några få verktyg.

Tarkett iQ
Tarketts iQ-golv är välkända bland arkitekter och är synonymt med material av allra högsta kvalitet och slitstyrka. De står också för innovativ design och ett helt nytt sätt att se på vinyl som material. De tio utvalda färgerna vänder sig till designintresserade som söker ett praktiskt och hållbart golv av absolut högsta kvalitet. Golven passar utmärkt både i kök och hall samt i groventré med kombinerad tvättstuga eftersom de är godkända för läggning i så kallade våta utrymmen.

Källa: Tarkett