Den givna mötesplatsen för svenskt näringsliv sedan 1984

Inga uppdrag omöjliga för PA:s Entreprenad

För PA:s Entreprenad AB är inget uppdrag vare sig för litet eller för stort. Företaget är en komplett markentreprenör med både kunskap och maskinpark som gör att inga uppdrag är omöjliga. Allt från trädgårdsarbeten och husgrunder till schakt och fibergrävning ingår i det breda konceptet.

Det var Patrik Isaksson som startade PA:s Entreprenad AB 2016 tillsammans med en kollega.
– Vi fick massor att göra redan från början och efter fyra månader var vi tio anställda. Idag är vi 22, berättar Patrik och fortsätter:
– Ursprungstanken var att även jag själv skulle köra maskinerna, men jag fick lov att tänka om och ta hand om allt det praktiska i stället när efterfrågan blev så stor som den blev. Det var lite svårt i början men tack vare personalens höga kompetens löste det sig fantastiskt bra.
PA:s Entreprenad AB åtar sig allt inom markarbeten. Inga uppdrag är vare sig för stora eller för små, och man står alltid för kostnadsfria besök och offerter. Medarbetarna har breda kunskaper och lång erfarenhet av allt från fiberdragning, husdränering och trädgårdsanläggning till poolgrävning, anläggning av uppfarter, stensättning med mera. Verksamheten är isodränceritifierad.
– Vi kan i princip ta oss an vilka typer av jobb som helst tack vare vår breda kompetens. Det gör att vi har många olika ben att stå på och kan serva både företag och privatpersoner. Vi erbjuder snabb leverans och kan i regel påbörja ett projekt inom tre-fyra veckor från mottaget uppdrag. Det har bidragit till att vi erhåller många nya förfrågningar hela tiden, berättar Patrik Isaksson.

Utbildad personal
I den egna maskinparken finns ett tiotal enheter i form av allt från lastbilar till små och stora grävare. Samtliga medarbetare har all utbildning som krävs och vidareutbildas och uppdateras kontinuerligt för att alltid ligga i kunskapsmässig framkant.
– Vi har en grym sammanhållning på jobbet, all vår personal ställer alltid upp i alla lägen. De sätter alltid kunden i centrum och avslutar aldrig ett projekt innan denne är hundra procent nöjd, säger Patrik som själv alltid är den som först träffar kunden, men också den siste som lämnar.
– Det är vårt sätt att vara proffsiga mot alla våra kunder, påpekar han.
PA:s Entreprenad åtar sig uppdrag över hela Sverige. Man åker dit jobben finns har ambitionen att nå ut till fler privatpersoner.

Höga ambitioner
Patrik konstaterar att det finns – som han uttrycker det – många amatörer och bluffmakare i branschen som lovar mycket men levererar desto mindre.
– Det händer ofta att vi får rycka in för kunder som anlitat dessa aktörer efter att de till exempel har fuskat med underarbete. Kunderna uppfattar oss som proffsiga redan vid första intrycket och får arbetet utfört enligt konstens alla regler. Vi har alltid en tät dialog med kunden från första kontakten och ända tills projektet är avslutat, säger Patrik Isaksson som ser framtiden an med stor tillförsikt.
– Vår ambition är att ha ett 30-tal anställda och investera i fler maskiner. Den ständigt ökande efterfrågan på våra tjänster gör den planen fullt realistisk.

Research: Patrik Hogland
Text: Örjan Persson