Den givna mötesplatsen för svenskt näringsliv sedan 1984

Gedigen byggare med specialistkompetens

Medarbetare på Work Force Bygnnads AB jobbar på golv.
Fönster, dörrar, kök och badrum, eller renoveringar, ombyggnation och komplett nybyggnation – inget är omöjligt i Work Force Byggnads AB.
– Vi ställer höga krav på både oss själva och våra samarbetspartners, varumärket ska stå för kvalitet, säger Conny Bengtsson som leder verksamheten.

Conny Bengtsson har jobbat som snickare och hantverkare i hela sitt yrkesverksamma liv och började som lärling i branschen redan i 14-årsåldern. Idag, 63 år ung, driver han alltjämt Work Force Byggnads AB med en personalstyrka på tio man och med fem tjänstebilar.
– Vår formkurva fortsätter att peka uppåt, konstaterar Conny och presenterar företagets starka och breda koncept.
Work Force Byggnads AB utför allt från servicearbeten, lokalanpassningar, renoveringar, om- och tillbyggnationer samt nybyggnationer till byte av tak, fönster och dörrar. Man jobbar också med exempelvis badrum, kök, altaner och uterum.

Nivell System
I kundkretsen finner vi såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar. Företaget jobbar bland annat med Nivell System, vilket är ett ventilerat golvsystem som förebygger fukt- och mögelskador, inte minst i fastigheter byggda under 70-talet.
– Vi märker att fler och fler ser de såväl ekonomiska som hälsomässiga fördelarna med detta system, framför allt i enplansfastigheter. Vi välkomnar alla, stora som små, att kontakta oss för en privatkonsultation och besiktning av golven, tipsar Conny Bengtsson och tillägger att alla hans medarbetare är certifierade Nivell System-montörer.

Spjutspetskompetens
Conny menar att satsningen på Nivell System är ett led i företagets ständiga strävan efter att hela tiden utveckla sig och bredda sina kunskaper.
– Vi jobbar proaktivt för att höja vår lägstanivå och ständigt utveckla våra kompetenser. Även om vi är branschproffs som håller en redan hög klass kan vi alltid bli bättre.Vi ställer höga krav på oss själva och våra samarbetspartners, varumärket ska stå för kvalitet, slår Conny fast.
Work Force Byggnads AB har nyligen inlett ett samarbete med danska Sparfönster. Det är ett märke som representerar mycket hög kvalitet.
Denna satsning, liksom den på Nivell System, innebär att vi besitter spjutspetskompetens. Vi har även tecknat ett avtal med kökstillverkaren Ballingslöv som är mer eller mindre ledande i branschen. De väljer sina montörer med omsorg, så det är förstås smickrande att de föredrar att samarbeta med oss, säger Conny Bengtsson.

Research: Dennis Porumb
Text: Örjan Persson