Den givna mötesplatsen för svenskt näringsliv sedan 1984

En pålitlig leverantör till försvarsindustrin

PARTNERTECH är verksamma inom mekanisk tillverkning och är kända för sin skicklighet inom bearbetning och precisionsarbete. Företaget har etablerat sig som en pålitlig leverantör till försvarsindustrin. De senaste årens framgångar, i kombination med en stor efterfrågansökning, har nu lett till att man ämnar expandera med upp till 10 ingenjörer och cirka 30 CNC-operatörer under de kommande åren.

I Sverige finns det många företag som är verksamma inom mekanisk tillverkning. I denna bransch har PARTNERTECH etablerat sig som en framstående aktör, dels genom sin unika kompetens, dels genom sin anläggning, som är en av landets största och modernaste. Företaget är känt för sin skicklighet, sin precision och sina snabba leveranser.
– Vi arbetar dygnet runt för att möta den växande efterfrågan på våra produkter. Vi har hög kompetens och kapacitet inom allt från avancerad svarvning och fräsning till montering och verifiering, exempelvis i form av oförstörande provning, säger Anders Blomgren, som är PARTNERTECHs Marknads- och Försäljningschef.

PARTNERTECH har, under många år, varit en pålitlig leverantör till försvarsindustrin, som utgör företagets största kundsegment.
– Skicklighet inom bearbetning och precisionsarbete är särskilt avgörande för utveckling och produktion av avancerade försvarsprodukter, säger Anders.

Täta samarbeten
PARTNERTECH har nära samarbeten med sina kunder. Detta samarbete sträcker sig från ritningsstadiet till färdig produkt.
– Vårt utvecklingsbolag, PARTNERTECH INNOVATION, är dedikerat till att utveckla nya produkter och teknologier. Detta gör det möjligt för oss att, i ännu större utsträckning, inte bara möta, utan ofta överträffa våra kunders förväntningar, säger Anders.

Spännande utveckling
PARTNERTECHs framtid kommer definieras av ett starkt fokus på innovation och tillväxt. Hållbarhet är en viktig aspekt av detta arbete.
– Vi är en del av Ecovadis-systemet vilket säkerställer att vår verksamhet bland annat är miljövänlig och hållbar, vilka är viktiga delar i vår framtidsstrategi, berättar Anders.

Med en anläggning i Karlskoga och ytterligare en anläggning i Filipstad är PARTNERTECH redo att expandera sin verksamhet. Arbetsmiljön är ämnad att främja snabb beslutsfattning och medarbetarnas kreativitet. De kommande åren planerar man att anställa upp till 10 ingenjörer och 30 CNC-operatörer. Anders belyser att PARTNERTECH är en bra arbetsplats för innovativa, kreativa och engagerade personer.
– Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där medarbetarna har möjlighet att utvecklas och avancera inom företaget, säger Anders.

Eftersom PARTNERTECH har ett så stort fokus på utveckling och innovation, välkomnar man ansökningar från både erfarna så väl som nyexaminerade ingenjörer

Intervju: Lukas Fernholm