Content pages
Skanska investerar i ny kontorsbyggnad i polska Krakow | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Skanska investerar i ny kontorsbyggnad i polska Krakow

Skanska investerar cirka 420 miljoner kronor i en ny byggnad inom kontorskomplexet High5ive i Krakow, Polen. Investeringen avser den tredje byggnaden samt parkeringsgarage för både den tredje och fjärde byggnaden. Kontorshuset är under uppförande och kommer att få en total uthyrningsbar yta på cirka 12 000 kvadratmeter.

High5ive, Skanskas största kontorsutvecklingsprojekt i Krakow, ligger centralt vid Krakows centralstation. Komplexet kommer att innehålla ett område för fritid och samarbete, en miniscen för evenemang och konserter samt cykelcentret Bike5ive med parkering och omklädningsrum.
Komplexet kommer till slut att bestå av fem kontorsbyggnader med en total uthyrningsbar yta på cirka 70 000 kvadratmeter. Projektet förväntas få LEED Gold-certifiering (Leadership in Energy & Environmental Design). Det kommer också att certifieras som en “Byggnad utan barriärer” för dess tillgängliga design, inkluderande för personer med funktionshinder. Konstruktionen har påbörjats och den tredje byggnaden inom komplexet ska vara färdigställd under det första kvartalet 2020.

Källa: skanska.com

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bygg/Fastighet

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *