Content pages
Reparationsfirma med pelletsexpertis | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Reparationsfirma med pelletsexpertis

All Maskin Service AB brukar även benämnas AMSAB Pelletsexperten, ett smeknamn man förtjänat efter många års troget arbete med kvalitativa pelletslösningar. Härutöver är AMSAB en komplett reparationsfirma med insatser på allt ifrån elmaskiner till hydraulik och pelletsbrännare.

All Maskin Service AB har verkat i nuvarande form sedan 2004. Vi träffar Hans Gomander som leder verksamheten och som byggt upp densamma med sin långa erfarenhet som maskinreparatör, servicetekniker.
– Våra kunder och andra intressenter kallar oss också för AMSAB Pelletsexperten, eftersom vi har lång erfarenhet och stor kunskap av pelletslösningar. Vi både säljer, installerar och reparerar pelletslösningar i samarbete med våra utvalda leverantörer. Vi besitter kunskap kring allt som rör modern maskinteknik, berättar Hans.
All Maskin Service är återförsäljare av olika pelletsmaskiner från exempelvis Ariterm, Janfire, Värmebaronen och Iwabo Naturenergi, vilka man också installerar i exempelvis skolor, andra kommunala byggnader och kommersiella fastigheter i Norrköping, Linköping, Valdemarsvik och Nyköping.
– Vi tar oss an projekt från ax till limpa, säger Hans.

Brett koncept
Hans Gomander betonar att All Maskin Service i Eneby AB framför allt är en reparationsfirma med möjlighet att ta emot alla typer av elmaskiner, hydraulik och olika slags pelletsbrännare som Ariterm och Janfire, Värmebaronen och Iwabo Naturenergi.
– Inom dessa områden utför vi reparationer på alla förekommande märken. Härutöver utför vi smides- och svetsjobb åt olika företag som hyr in oss vid behov, berättar Hans.
I företaget finns även en provrigg för att trycka garagedomkrafter med mera upp till 25 ton.
– Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet av pneumatik och hydraulik samt vår stora flexibilitet. Vi jobbar också med korta ledtider, viket är möjligt tack vare ett gott samarbete med bra leverantörer och samarbetspartners, säger Hans.

Trivs med jobbet
Hans Gomander kan se tillbaka på många framgångsrika år för All Maskin Service i Eneby AB. Kunderna uppskattar företagets tydliga fokus på kvalitet och miljö.
– De är nöjda med den snabba service och de effektiva reparationsinsatser vi står för. Det gör att de återkommer till oss, konstaterar Hans som onekligen trivs med sitt jobb. Han är en entreprenör uti fingerspetsarna och trivs med att ha många bollar i luften.
– Det är få förunnat att få jobba med det man brinner för.

Research: Bennie Fredriksson
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

One Response

Kommentera
  1. Lars
    apr 22, 2021 - 10:59 e m

    Detta låter mycket bra har letat efter reperatör till min brännare men svårt att hitta.

    Reply

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *