Content pages
En problemlösare kring teknisk isolering | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

En problemlösare kring teknisk isolering

När det gäller teknisk isolering är det få som slår CH:s Isolering & Plåtslageri AB på fingrarna. Man vänder sig i första hand till processindustrin som genom samarbetet med CH:s Isolering & Plåtslageri alltid har tillgång till en lösning på alla slags isoleringsproblem.

Daniel Håkansson, VD på CH:s Isolering & Plåtslageri, berättar att det var hans far, Christer Håkansson, som startade företaget 1976 då han under lång tid hade arbetat med teknisk isolering. Daniel började sommarjobba i firman i början av 90-talet och tog i samma veva examen från gymnasiets byggplåtslagarlinje.
– Jag har alltid varit intresserad av plåtslageri, inte minst tack vare min far som verkligen har byggt upp företaget till vad det är idag, säger Daniel med stort eftertryck, och berättar att han blev arbetsledare i bolaget 2010.

Innovativa lösningar
Teknisk isolering, brandtätningar, byggnadpslåtslageri och termografibesiktningar är CH:s Isolering & Plåtslageris specialiteter.
–  Vi kan erbjuda våra kunder innovativa lösningar utifrån all slags teknisk isolering, tillverkning av isolermadrasser, byggnadsplåtslageri och konsulttjänster inom thermografi. Vi riktar oss främst till processindustrin men gör även besiktningar med värmekamera åt privatpersoner, upplyser Daniel Håkansson och framhåller samtidigt den mångåriga erfarenhet man besitter, vilket gör att man ofta får ta fram unika specialkonstruktioner.
– Vi har alltid en lösning på ett problem och jobbar i alla typer av plåt, exempelvis stålplåt, rostfritt och aluminium. Vi förfogar över utbildad personal inom alla typer av brandtätningar och arbetar endast med godkända och certifierade produkter, framhåller Daniel.

Generationsväxling
Fram till i år har CH:s Isolering & Plåtslageri funnits i Kimstad, utanför Norrköping, men för en tid sedan flyttade man till nya, ändamålsenliga lokaler i Navestads industriområde i Norrköping. Kunderna finns över hela Östergötland och de uppskattar företagets förmåga att konsultera och ta fram den bästa möjliga lösningen för varje enskilt behov.
Idag sysselsätter verksamheten åtta anställda och företaget befinner sig i en generationsväxling i och med att Christer kommer att gå i pension.
– Det har han verkligen förtjänat, men jag ser stora möjligheter i att utveckla företaget ytterligare. Vi ska fortsätta utveckla vårt koncept och vårda våra kundrelationer. Det skapar en solid grund att bygga vidare på och bra möjligheter för oss att ta oss an morgondagens utmaningar. Vi vill fortsätta växa tillsammans med våra kunder, avslutar Daniel Håkansson.

Research: Bennie Fredriksson
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *