Content pages
En fullserviceaktör inom el, tele och data | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

En fullserviceaktör inom el, tele och data

I Electrosec Elteknik står man för helhetslösningar inom el, tele och data. Man vänder sig till allt ifrån privatpersoner till byggare, kommun och landsting, och arbetar efter sin alldeles egen filosofi; ingenting är omöjligt för en elektriker.
Vi möter Kalle Andersson, delägare i Electrosec Elteknik, som han startade tillsammans med Anders Dalhammer 2010.
– Vi hade många år bakom oss som anställda hos stora elinstallatörer och kände att det helt enkelt var dags att starta något eget. Till en början handlade det mest om olika former av elentreprenader, men sedan starten har vi utvecklats till ett fullserviceföretag inom el, tele och data, inklusive service och support. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som skapar trygghet för både oss och kunden, säger Kalle Andersson.
”Ingenting är omöjligt”
Electrosec Elteknik vänder sig företrädesvis mot byggare, kommun och landsting, men kan till exempel också ta sig an kompletta elinstallationer för privata villaägare. Man är certifierade för installationer i lantbruk och kan ta sig an såväl akuta behov som planerade åtgärder. Kalle lyfter även fram företagets unika finansieringslösningar för de tjänster man utför.
– Vi kan till exempel dra om elen och installera solceller till en fast månadskostnad, förklarar Kalle.
I sammanhanget framhåller han de goda kundrelationer man byggt upp sedan företaget startades. Tillsammans med uppdragsgivarna finner man alltid en lämplig lösning.
– Vi brukar säga att ingenting är omöjligt för en elektriker. Våra medarbetare har gedigen kunskap inom sina respektive ansvarsområden och vi verkar i stora delar av Östergötland. Den lokala förankringen är viktig för oss eftersom vi alltid vill jobba nära kunden. Vi för en dialog som alltid resulterar i en optimal lösning. Det skapar ett engagemang hos både oss och kunden, säger Kalle Andersson.
I ständig utveckling
Kalle kan med andra ord se tillbaka på sju framgångsrika år för Electrosec Elteknik. Ambitionen är att fortsätta utveckla bolaget och ett led i detta är att även utveckla personalen via exempelvis utbildningar av olika slag.
– Vi tror att våra framgångar hänger samman med att vår personal trivs och att vi utvecklas tillsammans med företaget och våra kunder. Då blir vi en stabil samarbetspartner, samtidigt som vi breddar oss och kan ta oss an nya utmaningar. Väl genomförda projekt skapar förtroende och det är något vi är noga med att upprätthålla, avslutar Kalle Andersson.
Research: Bennie Fredriksson
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *