Content pages
Byggföretaget som gärna sticker ut | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Byggföretaget som gärna sticker ut

Complete Produktion AB är mer än bara ett traditionellt byggföretag. Niclas Lindstedt och Erik Rosenqvist företräder en nytänkande aktör i byggbranschen, som anammar ett modernt arbetssätt och gärna kliver utanför ramarna.
– Ingen kommer ihåg en fegis, säger de båda.
Niclas Lindstedt och Erik Rosenqvist startade Complete Produktion AB 2016.
– Vi kände helt enkelt att vi kunde göra sakar och ting lite bättre än andra aktörer i branschen. Det är en skön utmaning att tänka så, samtidigt som vi hela tiden utvecklar oss själva i takt med våra uppdrag, säger Niclas.
Företaget erbjuder byggnadsarbeten, renoveringar, underhållsarbete samt reparationer åt såväl fastighetsägare och fastighetsbolag som privatpersoner, och både Niclas och Erik har lång erfarenhet av renovering, inte minst lägenhetsrenoveringar.
– Genom åren har vi byggt upp ett brett nätverk kring just lägenhetsrenovering här i Linköping och det har därför fallit sig naturligt för oss att specialisera oss på detta. Vi trivs med att arbeta i egen regi, bollen ligger hos oss, vi uppskattar ansvaret vi får och jobbar med en vilja att alltid lämna ett väl utfört arbete efter oss. Så skapar vi ett gott rykte och får en bredare kundkrets på köpet, resonerar Erik Rosenqvist.
Moderna arbetssätt
I Complete Produktion AB jobbar man med korta ledtider och en ambition om att alltid finna de bästa lösningarna åt varje enskild kund. Det innebär inte, betonar Niclas och Erik, att deras lösningar är de dyraste.
– Redan från början visste vi att vi skulle ha nog med uppdrag för att sysselsätta oss på heltid, eftersom många redan känner till vad vi gör och vad vi kan, säger Erik Rosenqvist.
Han förklarar att man som ett ungt företag i branschen ständigt försöker utveckla ett modernare arbetssätt genom att till exempel ta hjälp av smartphones och andra IT-lösningar som gör jobbet enklare för både de själva och deras kunder.
– För oss är det en självklarhet att alltid sätta kundens önskemål och deras kravbild när det gäller kvalitet och ledtider främst. Kunden ska vara trygg när denne anlitar oss och för oss som företagare ger det oss större frihet när det gäller att fatta rätt beslut under projektens gång. Vi gillar speciallösningar och har en passion som vi vill ska återspeglas i de inredningslösningar vi skapar. Det kan handla om detaljer som sticker ut. Ingen kommer ihåg en fegis och vi vill inte fastna i det berömda ekorrhjulet, påpekar Niclas Lindstedt.
Långsiktiga kundrelationer
Ambitionen i Complete Produktion AB är att alltid stå för högklassiga, men också funktionella, lösningar. Ambitionen är att låta företaget växa i lagom takt, men Niclas och Erik är noga med att expansion inte får ske på bekostnad av kvalitet och goda kundrelationer.
– Långa relationer är viktiga, det är också vad våra kunder eftersträvar. Samtidigt är det viktigt att vi har roligt på jobbet. Det främjar vår kreativitet, vilket förstås kommer kunderna tillgodo i slutändan, poängterar Niclas Lindstedt och Erik Rosenqvist.
Research: Bennie Fredriksson
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *