Content pages
Inte bara takarbeten i Brokinds Plåtslageri | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Inte bara takarbeten i Brokinds Plåtslageri

Med mer än 30 år i branschen är Brokinds Plåtslageri AB en välkänd aktör i Östergötland. Takarbeten är företagets specialitet, men här finns kunskap och kompetens även för andra typer av plåtarbeten. Det här är firman som åtar sig både små och stora projekt.
Det var Roger Rengenvik som startade Brokinds Plåtslageri 1984 och som fortfarande driver den välrenommerade firman med sina sex anställda, bland andra sonen Robert och veteranen Lasse Fallman som varit firman trogen under många år.
– Sådant skapar kontinuitet, säger Roger som onekligen gillar det han gör och har hunnit skaffa sig lång erfarenhet av omfattande plåtslageriprojekt.
– Jag har arbetat med plåt så länge jag kan minnas. Jag är en entreprenör ut i fingerspetsarna och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Stark bredd
Brokinds Plåtslageri har många strängar på sin lyra, inte bara takarbeten som många andra aktörer i branschen väljer att fokusera på.
– Självklart är takarbeten vår huvudsakliga syssla men vi samarbetar till exempel också med Morupsfönster kring bland annat fönsterbyten och fönsterbleck. Vi gör även annat plåtrelaterat arbete, och när det gäller takarbeten tar vi oss an såväl kommersiella byggnader som villor och andra typer av bostadshus. Vi lägger även papptak och nyligen har vi också börjat jobba med läggning av grästak som blir allt mer populärt, berättar Roger Rengenvik.
Fullt upp
Genom åren har Brokinds Plåtslageri skapat sig ett synnerligen gott rykte i branschen, vilket gjort att projekten fortsatt att komma i en stadig ström.
– Ibland kan det vara svårt att hinna med allt, men vi löser alla våra uppdrag med hög kvalitet, oavsett om det rör sig om små eller stora projekt. Utmaningarna driver oss framåt och vi jobbar alltid med fokus på kundernas önskemål. Det viktigaste är att de är nöjda när vi är klara, understryker Roger.
Hans ambition är att företaget ska fortsätta verka på samma höga nivå och att man ska få möjligheten att ta sig an många nya intressanta projekt. Han har heller inget emot att anställa fler medarbetare.
– Det råder dock brist på duktiga plåtslagare, så det är i många fall lättare sagt än gjort. Vi vill heller inte konkurrera med löner med våra kollegor, avslutar Roger Rengenvik.
Research: Bennie Fredriksson
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *