Content pages
Stark leverantör av kostnadseffektiva apparatskåp | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stark leverantör av kostnadseffektiva apparatskåp

En liten flexibel leverantör med stort tänk och rejäla muskler.
Så beskriver VD Michael Kuisma verksamheten i Novael Production AB. Med sin gedigna kunskap och starka bredd är Novael en expert på konstruktion av apparatskåp och elskåp inklusive relaterade tjänster. Det starka konceptet spänner över allt ifrån elkonstruktion och produktionsteknik till montering och sluttest.
Novael Production AB:s specialitet är kostnadseffektiva konstruktions- och montagelösningar av styrskåp och övrig kontraktstillverkning.
– Vi ser oss som den lilla, flexibla leverantören med det stora tänket och de rejäla musklerna. Här finns kunnande och kapacitet att ta fram kvalitativa produkter och även stå för konstruktionen av dessa om kunden så önskar, säger Michael Kuisma, VD.
Novaels breda koncept innefattar tjänster inom bland annat elkonstruktion, produktionsteknik, elcentraler, material och logistik, liksom montering, installation, dokumentation, sluttest och kalibrering. När det gäller apparatskåp kan Novael skapa en lösning utifrån kundens specifikationer, men också komma in i en senare fas där kunden redan gjort grundkonstruktionen. Man jobbar enligt ett mycket strukturerat arbetssätt, vilket säkerställer hög kvalitet i alla led av produktionsprocessen – från genomgång av kretsscheman via montage och tillverkning till sluttest, dokumentation, packning och leverans. Företaget erbjuder också både konstruktion och tillverkning av alla typer av elcentraler.
– Beträffande konstruktion av apparatskåp har vi lång erfarenhet och bred kompetens som gör att vi kan möta alla de utmaningar vi ställs inför. Vi vänder oss till kunder över hela Mellansverige och är kända för vårt tydliga fokus på leveranssäkerhet och kvalitet, säger Michael Kuisma.
God struktur
Michael berättar att han varit delägare i bolaget sedan 2009 och förvärvade hela bolaget 2016. Han såg stor potential i verksamheten som rymde lång erfarenhet av konstruktion och tillverkning av apparatskåp.
– Jag har själv arbetat i 30 år i branschen och känner mig trygg med att kunna leverera god kvalitet till mina beställare. Jag känner av en ökad efterfrågan av våra produkter och tjänster, men vi har alla arbetat hårt för att skapa en god struktur i företaget för att alltid stå redo för alla nya utmaningar, säger Michael Kuisma.
Han passar i sammanhanget på att framhålla medarbetarna som var och en verkar inom sitt specifika ansvarsområde.
– Alla har sina specialiteter och givna roller i bolaget, vilket medför att vi arbetar effektivt och kan stå för en genomgående hög standard på de produkter och tjänster vi erbjuder. Det är bra för såväl oss själva som våra kunder, poängterar Michael.
Väl rustade
På Novael Production AB jobbar man efter en given vision och affärsplan för att man över tid ska nå uppsatta mål och samtidigt ständigt bli bättre. Michael ser detta som en klar och tydlig styrka som genererar företaget stora muskler att konkurera med större aktörer.
– Förbättringsarbete och struktur är något jag brinner för och det smittar av sig även på kunder och vårt närverk av kontakter. Det har emellanåt varit ett hårt jobb med en del tuffa beslut, men min filosofi är att vi alltid kan göra jobbet något bättre än dagen innan. Vi vill växa både som företag och på det personliga planet, och vi känner oss väl rustade inför framtiden.
Research: Bennie Fredriksson
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *