Content pages
Ett familjeföretag som erbjuder städning och hushållsnära tjänster | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ett familjeföretag som erbjuder städning och hushållsnära tjänster

kontor_hemstäd

Är ni ett företag eller privatperson som behöver en bra lösning på er städning kan man med fördel vända sig till Kontor & Hemstäd i Sverige AB. Företaget har sitt huvudkontor i Partille utanför Göteborg men har även etablerat sig i Stockholm för att kunna serva sina kunder i huvudstaden. Nästa år skall de även starta i Oslo.

Kontor & Hemstäd startades av AnnKristin Tobiasson 2007 samt blev AB 2010. De har tills idag vuxit till 15 medarbetare och är ett sant familjeföretag. Idag driver AnnKristin med hennes man Pierre Tobiasson företaget tillsammans.

Hög kvalitet och duktig personal
Med en hög kvalitet, lång erfarenhet, bra priser samt trevlig personal har de under åren växt genom goda rekommendationer. De har både Företagskunder samt privatkunder. Gillis Edman Begravningsbyrå och Biner Consulting som exempel på företagskunder i Göteborg. Även byggstädning, trappstädning och slutstädning vid nyproduktion är nischer som de ökar på. Nyckeln till att kvaliten skall hålla kundens önskemål, är att man ger en ärlig och rättvis offert. Där städaren får den tid som behövs för att utföra städningen efter kundens behov.

Öppnar i huvudstaden
De har också öppnat en filial i Stockholm där de redan har kunder. Genom att även etablera sig i Stockholm kommer de på ett naturligt sätt närmare sina kunder där. De ser det naturligtvis också som ett sätt att kunna ta på sig betydligt mer jobb på den marknaden.

Miljön i centrum
De är väldigt noga med att använda sig av miljövänliga rengöringsmedel men nöjer sig inte med detta utan de är faktiskt ett av få företag inom städbranschen som medvetet åker kommunalt. Genom att deras medarbetare så mycket som möjligt använder kollektivtrafiken till och från kunder så värnar de om miljön och på samma gång minimerar de antalet bilar inom företaget. I dag har de bara 2 bilar på 15 medarbetare vilket är lite unikt i branschen.

Det lilla extra
Kontor & Hemstäd i Sverige AB har inga färdiga paket, utan som en av få städfirmor så skräddarsyr de lösningar efter varje kunds behov och önskemål. Dessutom erbjuder de sina kunder exempelvis rastning av hundar, tvätt och strykning. De har även kunder som de handlar mat åt och nästan fungerar som en hemtjänst åt. Att göra det lilla extra är något som uppskattas mycket.
– Att vara det lilla familjeföretaget som tar sig tid för sina kunder och hela tiden bevisar att de är företaget att lita på när de gäller Kontorstäd samt hushållsnära tjänster är något som genomsyrar hela företaget säger Pierre och AnnKristin samstämmigt. Vår vision är att i redan nästa år även etablera oss i Norge.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *