Content pages
Ny slipmaskin ökar produktiviteten med upp till 20 procent | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ny slipmaskin ökar produktiviteten med upp till 20 procent

LSV39 angle grinder

Atlas Copco presenterar LSV39-serien, och med den tre sätt att få en snabbare produktionsprocess.

LSV 39-serien tillgodoser branschens efterfrågan på driftsäkra kvalitetsverktyg i grovslipning, avgradning och putsning i svåråtkomliga, trånga utrymmen.
– Vi har konstruerat marknadens mest kraftfulla lamellslipmaskin i sin storlek, säger Fredric Gatu, Product Manager Grinders.
– Med imponerande 1,8 kW i en kompakt storlek bryter vi ny mark och hjälper våra kunder att bli ännu mer produktiva. Vår nya kraftfulla LSV39 kommer att sätta ny standard i branschen.”

2 500 timmars serviceintervall
Den nya, extra slitstarka vinkelväxeln är nästintill underhållsfri. Den har ett garanterat serviceintervall på 2 500 timmar och allt som behöver göras är byta fett efter 1 000 timmars användning. Alla vinkelslipar och putsmaskiner i 39-serien har förseglade vinkelhuvuden som garanterar långa serviceintervaller.
– Med mer än 50 procent högre effekt än andra slipmaskiner på marknaden är LSV39 den mest kraftfulla slipmaskinen i sin storlek. Detta beror på att den har en helt ny luftmotor, säger Magnus Brunn, Business Manager Metal Fabrication.
– Den ökade effekten leder direkt till högre grad av materialavverkning, tester som genomförts visar på en produktivitetsökning med upp till 20 procent.
Verktygen i LSV39-serien är ergonomiskt utformade vilket minskar trötthet och påverkan på operatören. Alla modeller har greppvänliga handtag som gör dem bekväma att hålla i.

Källa: atlascopco.com

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Industri

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *