Content pages
Kreativiteten flödar i Hessleberg Industri | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kreativiteten flödar i Hessleberg Industri

hessleberg

Kreativiteten är minst sagt påtaglig i Hessleberg Industri AB. Företaget tar fram och tillverkar inredningsdetaljer för alla branscher, inte minst för skolor och förskolor, och arbetar även aktivt för att utveckla och skapa nya, spännande produkter.

Hessleberg Industri AB är ett mindre tillverkningsföretag med lång erfarenhet av branschen. Man tillverkar inredningsdetaljer för alla branscher, och härutöver tar man också fram inredningsdetaljer åt ABA-Skol AB och larmbågar åt Gunnebo Gateway. Den förstnämnda är numera också en delägare i företaget, liksom Kicki Andersson som driver verksamheten tillsammans med kollegan Björn. Verksamheten utgår från de ändamålsenliga lokalerna utanför Motala, varifrån man levererar sina produkter till kunder över hela Sverige och även i Norge.
– Vår marknad är företrädesvis förskolor, fritidshem och skolor i Sverige och Norge, men faktum är att vi har kunder över hela världen via våra larmbågar för butikssäkerhet. Dessa har blivit en stor del av vår produktion, berättar Kicki Andersson.

Högsta kvalitet
I Hessleberg Industri AB arbetar man även med att utveckla nya produkter genom det egna varumärket Hessleberg Produkter. Kicki Andersson gillar skapandet.
– Det är fantastiskt kul när vi till exempel kan använda oss av spillmaterial och skapa en helt ny produkt. Det är ju mer kostnadseffektivt, samtidigt som vi gör en miljöinsats, konstaterar hon.
Kicki är tydlig med företagets ambition att tillhandahålla bästa möjliga kvalitet på marknaden beträffande bolagets produkter.
– Vi samarbetar endast med certifierade företag som står för en hållbar utveckling. För oss är det en självklarhet att de produkter vi erbjuder är helt och hållet fria från kemikalier, giftiga tillsatser och andra skadliga ämnen.

I ständig utveckling
Kicki Andersson har nio anställda som hon gärna framhåller lite extra.
– Utan deras otroliga engagemang hade vi aldrig varit det vi är idag. Alla tar ett stort ansvar för sitt arbete och det medför att såväl de själva som hela företaget utvecklas, menar hon.
Kicki blickar framåt med tillförsikt och spår att den kontinuerliga utveckling som råder i verksamheten kommer att fortsätta tilltala såväl nya som befintliga kunder.
– Våra beställare uppskattar vårt tydliga fokus på ett brett sortiment, kvalitet, miljö och säkerhet. Vår ambition är att alltid vara öppna och tillgängliga för våra kunder och motsvara deras högt ställda krav, förväntningar och önskemål. Det är en linje vi ska fortsätta arbeta efter, inte minst eftersom det skapar fortsatt tillväxt i företaget.

Research: Bennie Fredriksson
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *