Content pages
Ökad efterfrågan hos ledande maskinuthyrare | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ökad efterfrågan hos ledande maskinuthyrare

stavdal

Stavdal är en av landets ledande aktörer när det gäller maskinuthyrning. Med en komplett och modern maskinpark, i kombination med en rad andra tjänster för bygg- och industriarbetsplatser, blir Stavdal en helhetsleverantör utöver det vanliga.

Stavdal finns representerat via sammanlagt 18 hyrcenter på totalt tolv orter i Sverige och Norge. Ett av dem ligger på Stigs Center i Göteborg där vi träffar Robert Carlsson som driver anläggningen med ett tioårigt förflutet i branschen. Han beskriver Stavdal som en helhetsleverantör av maskinutrustning och relaterade tjänster, såsom etablering av ställningar, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning och evenemang.
– Här i Göteborg har vi två hyrcenter, ett i Sisjön och ett här på Stigs Center. På Exportgatan har vi vårt stora projektcenter där vi har bodar, liftar, byggmaskiner, ställning och fallskydd. En komplett lösning för våra stora kunder, helt enkelt, berättar Robert.

Från skruvdragare till hjullastare
Stavdals anläggning på Stigs Center innefattar både lager och kontor på en sammanlagd yta av 2 000 kvadratmeter. Man erbjuder uthyrning av – som Robert uttrycker det – allt ifrån skruvdragare till hjullastare, och som kund hos Stavdal kan man alltid vara säker på att maskinen man hyr håller högsta klass.
– Våra ledord på Stavdal är Personlig, Kompetent, Handlingskraftig och Fräscha maskiner. Vi vänder oss till kunder i hela Göteborgsregionen, såsom byggföretag, hantverkare, rivare, håltagare och installatörer, säger Robert Carlsson.

Utbildar
Robert framhåller att Stavdal vill vara det personliga hyrcentret. Öppettiderna är generösa och man förfogar över två egna budbilar i Göteborg som dagligen transporterar olika utrustningar till bolagets kunder. Vid behov används externa budtransportörer för att nå kunderna snabbt.
Stavdal hyr inte bara ut, utan erbjuder även utbildning.
– Vi har liftutbildningar, ställningsutbildningar, Heta Arbeten, Arbete på Väg med mera. I regel rör det sig om endagskurser, informerar Robert Carlsson och påminner avslutningsvis om att det även bedrivs en järnhandel i samma byggnad.

Research: Stefan Carewall
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *