Content pages
Effektiva kassasystem för målinriktade företag | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Effektiva kassasystem för målinriktade företag

affärsconsult

Med en effektiv affärskonsult i ryggen stärks verksamheten som härigenom också blir mer lönsam. Det är utgångspunkten i Affärsconsult Sverige AB med fokus på effektiva kassasystem, vågar, restaurangsystem och kassaskåp. Med sin långa erfarenhet blir Affärsconsult en framgångspartner för små och stora företag i en mängd olika branscher.

Affärsconsult startades av Kenth Larsson 1985 och har sedan dess utvecklats till dagens starka leverantör med fokus på effektiva kassasystem, butiksdata, restaurangsystem, vågar, betalterminaler och kassaskåp. Man jobbar med både försäljning och service och är idag marknadsledande i Mellansverige inom sitt gebit.
På kontoret i Örebro träffar vi Ann, tillika dotter till företagets grundare, och Peter Larsson som driver verksamheten sedan 2000.
– Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner och vänder oss till både små och stora företag, såsom butiker, restauranger och frisörer, men också till kommuner och landsting. Vi har lång erfarenhet av framför allt kassasystem och kan därför stå till tjänst för aktörer inom en mängd olika branscher. Vi tar fram ett system som är perfekt anpassat för varje specifik verksamhet, säger Ann Larsson.

Komplett sortiment
Ann och Peter berättar att den så kallade kassalagen infördes i Sverige 2010 och innebär att alla kassaregister måste vara utrustade med en kontrollenhet där alla köp registreras. Denna kan sedan Skattemyndigheten använda sig av när de gör sina slumpmässiga kontroller. Affärsconsult är återförsäljare för Sam4s som är ett kvalitetsmärke och finns i fyra basmodeller. Härutöver saluför man även PC-kassa med Omegaprogram som är ett kassaregister försett med dator och touchskärm. Det finns i två modeller och används företrädesvis av bland annat restauranger och klädbutiker.
Vågar är andra produkter som Affärsconsult tillhandahåller. Det rör sig om allt ifrån kassavågar till etikettvågar. Man saluför dessutom kortterminaler – såväl kassabundna som trådlösa – samt kassaskåp och dokumentskåp i flera olika modeller. Här är Affärsconsult återförsäljare för Håbeco och Prosafe.

Helhetslösning
Affärsconsult är ett AAA-klassat företag. Alla de produkter man saluför uppfyller de bestämmelser som regering och Skatteverket har fastställt.
– Vi levererar en helhetslösning som inkluderar såväl installation som service och support. Vår ambition är att erbjuda de senaste och bästa produkterna på marknaden till konkurrenskraftiga priser, och dessutom står vi för professionell service på alla modeller av kassasystem, restaurangsystem, elektronvågar och butiksdata, säger Peter Larsson.
Ann och Peter betonar att man hela tiden jobbar med de senaste hård- och mjukvarorna. Man erbjuder dessutom ett års garanti i samband med nyinstallation.
– Därefter kan kunden själv välja att teckna ett service- och supportavtal som innebär fullständiga garantier med jour sju dagar i veckan. Det är något vi är mer eller mindre ensamma om i branschen, avslutar Ann och Peter Larsson.

Research: Stefan Carewall
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *