Content pages
Sveriges modernaste biltvätt finns på Stigs Center, Göteborg | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Sveriges modernaste biltvätt finns på Stigs Center, Göteborg

tidecar

TideCar Bilvård vänder sig till både privatpersoner och företag och erbjuder handtvätt och rekonditionering av personbilar, husvagnar, båtar, bussar och lastbilar. Det unika med företagets tvätt är att man behållit konceptet med en semiautomatiserad tvättgata med ”Drive Through”, men ersatt alla maskinborstar med handtvätt. TideCar startade redan 2003 och var då bland de första aktörerna att erbjuda 100 % handtvätt i Regionen.

SLT:s utsände träffar marknadsansvarig Hamed Tadayon på deras moderna anläggning, strategiskt placerad på Stigs Center i Hisings Backa. Genom panoramarutorna kan vi se en jämn ström med bilar passera och det är lite av ett skådespel att uppleva detta.

Vårt mål är personlig service och nöjda kunder
– Vi har alltid våra kunder i fokus säger Hamed. Förutom att kunden alltid skall bli 100 % nöjd med tvättresultatet så kan man också välja mellan att sitta kvar i bilen eller att slå sig ner i vår cafélounge, njuta av en kopp kaffe, se på TV eller låna en läsplatta. Hamed berättar vidare om det unika konceptet där man erbjuder alla fördelarna med handtvätt i kombination med de fördelar som en automattvätt innebär.  – Vid hög belastning tar vi faktiskt emot en ny bil varannan minut poängterar Hamed, så risken för långa kötider är väldigt liten.

Privat och företagskunder
– Vi vänder oss till både företagskunder och privatkunder. Det finns ett enkelt programval över vad de olika tvättalternativen innebär och det går också att skräddarsy sitt eget tvättprogram. Om man tittar närmre, så ser man att tvätten sker i mer än 7 steg som gör att man kan välja fritt vad man vill ha för tvätt eller behandling. Man kan välja alla 7 steg eller plocka ut ett eller flera steg efter egna önskemål. Man skall även veta vad det kostar innan man påbörjar tvätten vilket är viktigt för kunden.
– Många företag har redan upptäckt fördelarna med ett avtal hos oss förklarar Hamed vidare, men betonar också att det även är många småföretagare som är avtalskunder. För ett fast pris per månad så kan kunden tvätta sitt fordon så ofta som önskas

Helhetslösning inom bilvård
– Förutom vår biltvätt erbjuder vi en rad andra tjänster och möjligheter fortsätter Hamed engagerat berätta. Rekonditionering, dammsugning och en gör-det- självhall för husbilar, båtar, husvagnar och naturligtvis bilar. Dessutom har vi en av norra Europas största och effektivaste lastbilstvättar. TideCar erbjuder helt enkelt en helhetslösning för allt inom modern fordonsvård och biltvätt betonar Hamed.

Miljö och spännande framtidsplaner
Hamed berättar vidare om miljön och poängterar att företaget med råge uppfyller alla krav från miljö och hälsoskydd och kontinuerligt arbetar för att alltid ligga i framkant inom detta område. – Vi har ett eget reningsverk som tar hand om vårt smutsvatten som återvinns och bland annat används till vår maskin i lastbiltvätten.
– Vi har idag 22 medarbetare vilket gör oss till Sveriges största biltvätt vad gäller handtvätt. Planer finns också på att öppna två nya anläggningar i Göteborgsområdet.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *