Content pages
Kifab, den lokala pappersgrossisten i Kungsbacka som levererar allt, inte bara papper | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kifab, den lokala pappersgrossisten i Kungsbacka som levererar allt, inte bara papper

kifab

Kifab Pappersgrossisten i Kungsbacka är ett företag som servar både små och stora företag i Kungsbacka med omnejd. Om man är ute efter snabba leveranser av allt från papper och emballage till presentreklam och skyddskläder kan man utan tvekan vända sig till Kifab.

Vi sätter oss ner tillsammans med Mats Karevi som är ägare och VD på Kifab. Företaget startades hemma i garaget av Mats far Stig Karevi 1976. Med tiden växte företaget och 1991 gick flyttlasset till de nuvarande lokalerna i Hede industriområde. Beroende på både trogna och nytillkomna kunder byggdes lokalerna ut 2004.

Ett omfattande sortiment
Mats börjar berätta om det breda sortimentet som Kifab erbjuder sina kunder.            – Egentligen kan man säga att vi kan leverera det mesta ett företag kan behöva. Från papper i en mängd kvaliteteter, kontorsmaterial, professionella städprodukter, kaffe& fikabröd till presentartiklar, profilartiklar, skyddsutrustning och kläder. Till jul och påsk utökas sortimentet med ett brett utbud av till exempel chokladaskar och presentartiklar. Och vi har det allra mesta på lager fortsätter Mats – snabba leveranser är A och O för oss.
Även skydds och arbetskläder
– Mats fortsätter att berätta om samarbetet med kommunen där Kifab har ett ramavtal med Kungsbacka kommun vad gäller ett brett sortiment av skyddsskor, varsel och arbetskläder. På dessa produkter erbjuder vi också tryck av logotype eller företagsnamn. Även emballage är en storsäljare hos oss och då pratar vi inte enbart om standardlösningar utan vi har även möjlighet att erbjuda unika och kundspecifika emballage. Och vi får inte heller glömma packtejpen med företagstryck, en produkt som verkligen förenar nytta och en bra exponeringsyta tillägger Mats

Ett familjeföretag med det lilla extra
– Vi brukar säga att hos oss hittar man det mesta under ett och samma tak, och med mer än 9500 artiklar i lager.  Genom ett väl utvecklat samarbete med ett lokalt åkeri så kan vi alltid erbjuda snabba och personliga leveranser till våra kunder, något vi vet uppskattas mycket betonar Mats.
– Vad gäller framtiden är vi ju redan idag 10 kompetenta medarbetare inom företaget, men planerna är att i lugn takt fortsätta växa undan för undan. På utesäljarsidan vill vi också förstärka våra resurser för att kunna ta hand om våra befintliga och nya kunder på bästa sätt. Det är väldigt viktigt för mig att behålla känslan av det lokala familjeföretaget med det lilla extra, avslutar Mats Karevi fylld av tillförsikt och optimism inför framtiden.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *