Content pages
Nya tider innebär nya möjligheter inom ljussättning | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nya tider innebär nya möjligheter inom ljussättning

Motala

Om man är intresserad av LED belysning är Kungsbacka Lighting ett bra val. Företaget arbetar idag uteslutande med LED belysning inom offentlig miljö både inomhus och utomhus samt inom Retail. Företaget har stor framgång med ”handledarsystem” samt inom GC-vägar. I båda fallen med en 230V driven LED-armatur.

Tommy Myrving driver Kungsbacka Lighting tillsammans med sin fru sedan 2013. Tommy har arbetat med belysning på ett eller annat sätt under nästan hela sitt yrkesverksamma liv vilket borgar för kompetens och kunnande inom området.

Belysningar som lätt kan förändras
– Vi har hela Sverige som vår marknad berättar Tommy och nämner. Mall of Scandinavia i Solna, Pylonbelysning i Partille kommun, Posthusplatsen i Malmö och Citytunneln I Stockholm för att nämna några projekt där Kungsbacka Lighting varit involverade. Även marknaden för belysta fasader ökar kraftigt och vi jobbar med olika typer av ljus och färger för att belysa hela eller delar av fasader. Med hjälp av ny teknik som exempelvis appar i telefonen kan idag kunden ändra sin ljussättning efter årstid eller speciella behov. En del kommuner vill ju till exempel ha en ljussättning på hösten men ett helt annat ljus på sommaren i offentliga miljöer. Förr i tiden var man tvungen att på plats ändra ljussättningen men idag kan man med ett enkelt knapptryck via dator eller mobiltelefon ändra ljussättningen på distans.

Speciallösningar
Företaget tillverkar även rostfria handledare med inbyggd belysning och är något de också tillverkar efter kundens ritningar och kravspecifikationer. S44 i Stockholm, Spanska Trappan i Malmö och Göteborg och Citytunneln i Stockholm är bara några av alla projekt. Vi har även utfört montering på dessa projekt. Kungsbacka Lighting strävar alltid tillsammans med sina beställare efter att leverera den optimala och mest kostnadseffektiva installationen, där miljön står i fokus.

Nya tankar
– Vi är ju det lilla företaget med den breda kunskapen som alltid vill ha en långsiktig och personlig kontakt med våra kunder framhåller Tommy, men vår målsättning framåt är att kunna anställa medarbetare även på andra orter, exempelvis i Stockholm, för att komma närmare våra kunder och kunna hjälpa dem på plats.  Vartannat år är vi också på den stora belysningsmässan ”light+building” i Frankfurt am Main för att tillsammans med våra leverantörer visa nyheter till Ljus Designers från hela världen och bli inspirerade till nya ljussättningsidéer för våra befintliga och potentiella kunder avslutar Tommy Myrving.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *