Content pages
Din högra hand kring moderna inredningslösningar | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Din högra hand kring moderna inredningslösningar

inrx

En arbetsplats inredning kommunicerar i mångt och mycket företagets profil. Det kan med andra ord vara en lönsam investering att samarbeta med INRX in House som står för kompletta inredningslösningar för allt ifrån privatpersoner till företag och offentlig miljö.

INRX in House – eller Inredningsexperterna i Lindome AB som är företagets fullständiga namn – startades 2000 och det var Ann-Louise Rasmusson som tog initiativet.
– Det började med att vänner och bekanta bad mig om råd kring olika inredningslösningar, till exempel färgkombinationer mellan möbler, mattor och så vidare. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för allt som har med inredning, färg och form att göra, så det föll sig till slut naturligt att starta eget, berättar Ann-Louise.
Vi träffar henne i företagets ljusa och inbjudande lokaler i det gamla spinneriet i Lindome, vilka rymmer såväl kontor som butik och showroom.
– Vi har funnits här sedan i maj förra året och trivs verkligen här. Här är högt i tak och fina ljusinläpp, samtidigt som det gamla spinneriets atmosfär lever kvar, säger Ann-Louise med stor entusiasm.

Helhetslösningar
Och just entusiasm är något som präglar inte bara Ann-Louise, utan också hela verksamheten i INRX in House med sina tio anställda. Man vänder sig till både privatpersoner, företag och offentliga verksamheter med kompletta inredningslösningar. Några år efter starten breddades personalstyrkan med städpersonal och för ett tiotal år sedan började man också samarbeta med olika mäklarbyråer.
– Vi kan till exempel stå för både städning och styling inför en försäljning eller en flytt. Många vill till exempel ha hjälp med inredningen i sina nya hem, och då kan vi rycka in med fräscha idéer, berättar Ann-Louise Rasmusson som också samarbetar med ett flertal olika hantverkare. Bland de anställda finns dessutom en arkitekt. INRX in House kan med andra ord bistå med ritningar, bygglovshandlingar, inredning, styling, materialvård samt städning.
– Vi åtar oss en helhet där störst fokus ligger på inredningssidan.

Inspirerande lokaler
Ann-Louise visar upp INRX in House imponerande butik och showroom som förstås står öppna för alla. Här kan man ge sina kunder tips och råd kring allt som har med inredning, färg och form att göra. På senare tid har man även fått förfrågningar från företag som vill göra sina produktkataloger och reklamfilmer i de inspirerande lokalerna. Nilson Shoe Group, och Bang & Olufsen är bara två exempel på företag som valt INRX in House som utgångspunkt för olika marknadsföringsinsatser.
– Vi kan bistå med hjälp eller låta kunden själv stå för hela produktionen med exempelvis egna stylister, upplyser Ann-Louise och visar delar av det spännande sortimentet, vilket bland annat innefattar designmöbler och annat från erkända aktörer som Menu, Caroline Ek Design, David Design, Skruf, Klong, TineK samt Love Warriors med flera.
Hon avslutar med att informera om att man under 2017 även kommer att starta en webbutik.

Research: Stefan Carewall
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *