Content pages
Serneke bygger tennisanläggning i Stockholm | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Serneke bygger tennisanläggning i Stockholm

GOOD To GREAT-TENNIS ACADEMY

På uppdrag av Good to Great Tennis Properties AB bygger Serneke en tennisanläggning i Danderyd, Stockholm. Projektet har ett ordervärde om cirka 120 miljoner kronor.

Good to Great är en tennisakademi som ger unga tennisspelare möjlighet att satsa helhjärtat på sporten. Bakom akademin står tennislegendarerna Magnus Norman, Nicklas Kulti och Mikael Tillström.
– Good to Great Tennis Academys vision är att vara världens bästa tennisakademi och den nya anläggningen kommer att vara den första i sitt slag i norra Europa, säger Nicklas Kulti, en av grundarna till akademin.

Stor anläggning
Serneke har fått uppdraget att uppföra den nya tennisanläggningen med sju inomhustennisbanor, tre inomhuspadeltennisbanor, kontor, övernattningsrum, utbildningslokaler och storkök. Utomhus ska det också byggas sju tennisbanor, tre padeltennisbanor, en komplementbyggnad samt anläggas parkeringsplatser. Anläggningen ska vara öppen för såväl motionärer som proffs.
– Idrotten har en viktig roll i samhället ur flera perspektiv och vi är glada att vara delaktiga i att bygga denna spännande anläggning. Projektet är också en viktig del i vår expansion i regionen, säger Ola Serneke, VD Serneke Group.
Serneke blir delägare i anläggningen med 16 % kapitalaktier i Good to Great Tennis Properties.
Byggnationen påbörjas omgående och anläggningen väntas stå klar i slutet av 2017.

Källa: serneke.se

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bygg/Fastighet

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *