Content pages
Lång erfarenhet i Dortin El AB | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Lång erfarenhet i Dortin El AB

dortin

När vi anlitar elektriker är det förstås kunskap och erfarenhet vi eftersträvar. Vi finner båda i Dortin El AB där arbetskollegorna Martin och Sandor har flera decennier bakom sig i branschen. Det är förstås ett faktum som skapar trygghet för företagets kunder.

Det har gått tio år sedan Martin Johansson och Sandor Szabo startade den egna firman Dortin El AB. Från början utgick verksamheten från lokalerna på Hörhagevägen i Landvetter, men numera finns företaget representerat med kontor och lager i Mölndal. Här sitter erfarenheten i väggarna.
– Vi har varit arbetskollegor i mer än 30 år så vi har med andra ord lång erfarenhet av branschen, säger Martin och Sandor som sedan ungefär fyra år tillbaka har en anställd; Hakim Kessi.

Stark bredd
Allt inom el. Så sammanfattar man lättast verksamheten i Dortin El AB. Martin, Sandor och Hakim jobbar således med allt ifrån nyinstallationer till service och reparationer för en mängd olika uppdragsgivare.
– Vi anlitas av byggföretag, fastighetsbolag, VVS-firmor med flera i framför allt Göteborg med omnejd, men det händer att vi även rycker ut på uppdrag av privatpersoner, berättar Martin.
Han nämner till exempel café- och restaurangkedjan Le Pain för vilka Dortin El har gjort installationer i samtliga bolagets elva lokaler i Göteborg. Anticimex är ett annat företag som anlitar Dortin El AB. Då handlar det i regel om installationer av avfuktningsutrustning i krypgrunder.

Flexibla och lyhörda
Härutöver har Martin och Sandor ett gott samarbete med Wiklunds Fastigheter. En annan samarbetspartner är Kanab Fastigheter för vilka Dortin El utför servicearbeten i både kontorslokaler och hyreslägenheter. Till sin hjälp har man tre fullt utrustade servicebilar.
– Vi gör allt som har med elinstallationer och service att göra och kan även ta oss an uppdrag kring data och tele. Vi har lång erfarenhet, arbetar flexibelt, är lyhörda och har alltid en tät dialog med våra kunder, säger Sandor Szabo avslutningsvis.

Research: Stefan Carewall
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *