Content pages
I Visby Tryckeri producerar det mesta | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

I Visby Tryckeri producerar det mesta

ivisby

I Visby Tryckeri är ett modernt tryckeri som erbjuder digitaltryck, offsettryck, boktryck, storformat och bilstripning. Även skylt och exponeringsmaterial finns på menyn samt stanstillverkning för udda tryckformat och förpackningar.
Vi har nöjet att träffa Robin Malmqvist på I Visby Tryckeri som berättar en spännande historia om företagets utveckling från ett enkelt bokbinderi till ett fullserviceföretag inom grafisk produktion.

– Robin berättar att I Visby Tryckeri är ett familjeföretag som ägs av honom själv tillsammans med hans föräldrar Sven och Pia Malmqvist. Företaget bildades redan 1996 men hade då namnet Pappersverkstan och var då ett renodlat bokbinderi som efterbehandlade trycksaker från andra tryckerier på Gotland. Genom åren har vi förvärvat ett antal andra tryckerier, bland annat köptes Segerdahls Tryckeri år 2001 som var ett av Sveriges äldsta tryckerier med anor från 1800-talet. År 2006 ändrade vi också vårt företagsnamn till I Visby Tryckeri berättar Robin vidare och vi är idag totalt 23 medarbetare och med 500 kvadratmeter nybyggd produktionsyta.

Fullservice inom grafisk produktion
– Vi erbjuder idag tryck, stansning och bokbinderi med en modern och rationell maskinpark där vi producerar allt från digitaltryck till offset och storformat. – Vad gäller skylt och exponeringsmaterial ser vi en växande marknad där vi kommer att växa framtiden. Även dekor och stripning av bilar är ett växande segment för oss konstarerar Robin.

Små och stora uppdragsgivare
– För närvarande finns våra kunder både på Gotland och på fastlandet och vi trycker för såväl stora som små uppdragsgivare fortsätter Robin. Vår målsättning och strävan är att vara en helhetsleverantör inom grafisk produktion både här hemma på Gotland men naturligtvis också på fastlandet. Att ligga i framkant både vad det gäller teknik och kompetens har blivit ett signum för oss på I Visby Tryckeri sammanfattar Robin Malmqvist.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *