Content pages
Vi erbjuder ingen standardstädning | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Vi erbjuder ingen standardstädning

städkonsult

– Greger Lindholm som är VD och ägare, tillsammans med Martina Eklind och Tony Jansson, berättar att det började redan 1998. Då som nu handlade det om att förvandla städningen till en personligt anpassad och professionell tjänst som stöttar och underlättar våra kunders verksamhet.

Städkonsult sätter medarbetarna i centrum
Greger Lindholm, grundare av Städkonsult började sin yrkesbana i byggbranschen. Han hamnade snart i städbranschen som arbetsledare innan han fick idén till att starta eget bolag med ett tydligt fokus på medarbetare och högklassig service.
– Genom åren har vi utvecklats till ett annorlunda och ovanligt lyhört städföretag där människor ges utrymme att växa. Det i sin tur skapar förutsättningar för det vi vill åstadkomma – goda relationer, direkt kontakt, hög flexibilitet och engagemang på alla nivåer. Våra högt ställda mål har resulterat i en stark gemenskap och en påtaglig yrkesstolthet – våra medarbetare både känner och tar ett personligt ansvar för de tjänster vi levererar fortsätter Greger.

Lokalvård- daglig städning och dessutom special
Daglig städning är basen i verksamheten och uppdragsgivare är bland annat kontor, butiker, industrier och fastighetsägare. Inom det området vi kallar ”special” ryms det mesta inom rengöring och städning, golvvård, fönsterputs, bygg- och flyttstädning till exempel. Hemstädning till privatpersoner uppgår till ca 10 % av vår verksamhet.
– Privatmarknaden är dock det område som växer procentuellt mest. RUT- avdraget är en viktig faktor och på lång sikt är det betydande för hela branschen att det får finnas kvar.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *