Content pages
Clavister öppnar kontor i Nordafrika | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Clavister öppnar kontor i Nordafrika

clavister

Clavister som arbetar inom högpresterande nätverkssäkerhet har tidigare meddelat att de expanderar sin verksamhet i västra delarna av Afrika. Nu öppnar man ett nordafrikanskt kontor för att tillhandahålla försäljning och teknisk support till sina kunder och partners i hela regionen.

Clavister har utsett Mounia Benbouzid till Area Manager för Afrika. Hon kommer att leda ett team av säljare och säljtekniska ingenjörer med sammantaget över 40 års erfarenhet av att sälja och underhålla säkerhetslösningar på den afrikanska marknaden. Några har tidigare arbetat med Stonesoft och andra ledande IT-leverantörer.
Det nya teamet kommer att bidra till att ytterligare driva Clavisters expansion på den afrikanska it-säkerhetsmarknaden, en marknad som förväntas växa från 920 miljoner USD 2015 till 2,3 miljarder USD 2020, med en genomsnittlig årlig tillväxt om 20 procent.

Distributionsavtal
Clavister tecknade nyligen ett distributionsavtal med Defis & Strategies, en leverantör och rådgivare för IT och informationssäkerhets- samt telekomlösningar i främst delarna väster och söder om Sahara. Det är flera starka partnerskap att vänta i regionen för Clavister
Clavister står rustade att hjälpa kunder i västra och norra Afrika, för att hantera kommande utmaningar med cybersäkerhet, med sitt erbjudande av avancerade nästa generations brandväggar, både virtuella och konventionella samt plattformar särskilt utformade för mobilnätsoperatörer, för att säkra deras nästa generations nät.

”Stor potential”
Stephan Schmidt, VP Global Enterprise för Clavister:
– Den afrikanska kontinenten erbjuder stor potential på cybersäkerhetsmarknaden. Genom att etablera Clavister Afrika kan vi leverera ännu bättre försäljningsstöd och teknisk support till våra partners och kunder. Det kommer att bidra till att vi ytterligare ökar vår tillväxt i regionen. Det finns en stark efterfrågan på säkerhetslösningar utan bakdörrar, bakdörrar som skulle kunna utnyttjas av brottslingar eller statligt understödda externa parter. Vi befinner oss nu i en idealisk position för att bli ledande på denna snabbt växande marknad. Vi har ett otroligt starkt team på plats.

Källa: clavister.com

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT/Digital Kommunikation

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *