Content pages
Nära till allt från populärt Fredericiahotell | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nära till allt från populärt Fredericiahotell

medio

Fredericia ligger alldeles vid Lilla Baelt. Från byn kan en barnfamilj nå i princip hela Danmarks sevärdheter på två timmar. Det har gjort att många väljer Hotel Medio som sin utgångspunkt för ett besök i trakten.

Välskötta Hotel Medio i Fredericia har tack vare sitt utmärkta läge blivit ett synnerligen populärt boendealternativ för Jyllands besökare. Det är ett faktum som även hotellets ägare, Jakob Pedersen, instämmer i.
– En av de filosofier vi jobbar efter är att våra gäster ska kunna använda oss som utgångspunkt för sina upplevelser här på Jylland. Till Legoland är det inte mer än 45 minuter och lika långt är det till HC Andersens födelseby Odense. För de som vill shoppa i Tyskland är det inte mer än en timme, berättar Jakob Pedersen.
Han tillägger att även de som är sugna på storstadspuls inte heller behöver känna sig vilsna.
– Om vädret är dåligt eller våra gäster av andra anledningar vill besöka huvudstaden går det snabbtåg varje halvtimme direkt in till centrala Köpenhamn. Gästerna behöver inte stressa på motorvägen eller jaga dyra parkeringsplatser, de sparar snarare både tid och pengar genom att bo hos oss, säger Jakob.

Separata ingångar
Man kan betrakta Hotel Medio som en kombination av amerikanska motell och europeiska hotell. Huvudbyggnaden rymmer receptionen som är öppen varje dag mellan klockan 6 och 23, och boendeenheterna har separata ingångar med parkering utanför dörren – precis som på ett motell. Frukosten intar man i hotellbyggnaden och där serveras också middagen varje dag mellan klockan 18:30 och 21.
– Frukost, middag, bäddade sängar med mera ingår alltid i våra priser, upplyser Jakob.
Sommartid finns också en grillplats för de som vill grilla själva, och varje rum har försetts med egna kylskåp, något som uppskattas av såväl hantverkare som familjer på besök.

Aktiviteter och avkoppling
För boende på Hotel Medio är det nära till det mesta. Barnvänliga stränder, äventyrsbad, sportarenor, lekland och mängder av aktiviteter finns inom några få minuters bilresa.
– Nu behöver våra gäster inte aktivera sig trötta, utan det går bra att sitta här på terrassen och avnjuta ett glas vin och bara slappna av medan barnen leker på grönytorna. Oavsett om man eftersträvar aktiviteter eller avkoppling är Hotel Medio ett utmärkt val, avslutar Jakob Pedersen.

Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *