Content pages
Koneo Kuröd gör IT enklare och effektivare i Uddevalla | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Koneo Kuröd gör IT enklare och effektivare i Uddevalla

koneo

Koneo är en helhetsleverantör av IT- och dokumentlösningar och ambitionen är att göra IT enklare för kunderna. Vi erbjuder personlig service med kontor på ett 30-tal platser över hela landet och med totalt 400 medarbetare. Vi sätter alltid trygghet i första rummet både vad gäller tekniska lösningar och ekonomi.

Vi träffar Glenn Petersson som är delägare och en driven och entusiastisk person och som har en lång erfarenhet av IT inom många olika områden och branscher.      – Han berättar att lite förenklat kan man dela upp verksamheten i tre olika delar.     IT-produkter, IT-tjänster och IT-lösningar.
IT-produkter som ger en helhetslösning
– Hos oss kan du köpa IT-produkter från marknadens ledande leverantörer. Exempelvis datorer, skärmar, servrar, surfplattor, kopiatorer, multifunktionsskrivare, projektorer och lagringsenheter. Till detta kan vi erbjuda ett stort antal tjänster som förenklar, effektiviserar och sänker kostnaderna i IT-och dokumenthantering. Allt från olika typer av rådgivnings- och analystjänster till implementation, installation och på-plats tjänster. Dessutom förstås service, underhåll och support.
– Att också koppla ihop detta med våra paketerade IT-lösningar som Koneo Arbetsplats fortsätter Glenn berätta, är ett enkelt sätt att skaffa sig bekymmersfri IT. Med Koneo Arbetsplats hyr kunden IT som en komplett lösning vilket innebär att han kan koncentrera sig på att utveckla sin verksamhet istället för att fundera på IT-miljön. – Helt enkelt en flexibel, säker och trygg IT-miljö till en låg förutbestämd kostnad.
Pyramid affärsystem – det kompletta affärssystemet
Pyramid är ett av Sveriges mest använda affärssystem och ligger i framkant bland de leverantörer som säljer flest affärssystem till målgruppen små/medelstora företag berättar Glenn. – Systemet innehåller allt från redovisning, projekthantering, tidshantering och logistik till CRM och e-handel och är väl utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Funktionalitet och gränssnitt möter den nya tidens behov inom ekonomi, information och beslutsstöd på ett utmärkt sätt. – Pyramid har funnits i snart 30 år och har klarat av alla de generationsskiften som krävts under respektive decennium. Koneo Uddevalla är certifierad ”konsult” på Pyramid och vi har även fått förtroendet att drifta systemet hos många kunder i Uddevallaregionen konstaterar Glenn.

Närhet och kundorientering är en styrka
Koneo ser sig själva mer som en del i sina kunders IT-struktur än som en leverantör av ”burkar och skärmar”, och ju mer kunskap vi får om våra kunders verksamheter desto bättre kan vi utveckla och förfina deras totala IT- lösningar konstaterar Glenn.  – Detta gäller inte minst utveckling av nya innovativa lösningar där vi ofta samarbetar intimt med våra uppdragsgivare för att uppnå optimala lösningar. När Glenn blickar framåt så vill han se ett Koneo i Uddevalla som växer med fler duktiga medarbetare, men som också hittar nya produkter och användarvänliga lösningar som förenklar
arbetsdagen för våra kunder.
Under mötet med Koneo så fanns en av deras kunder med vid bordet. Ett företag som är verksamt inom livsmedel och på frågan om samarbete med Koneo blev svaret tydligt.
– Att arbeta med Koneo i Uddevalla innebär att vi har en leverantör som ger oss en hög service, alltid hjälper oss att hitta bästa lösningen för våra behov, men framförallt har en tydlig närvaro när vi behöver deras tjänster, säger Ingela Högberg på Torggummans ägg i Färgelanda.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *