Content pages
Golvläggning enligt konstens alla regler | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Golvläggning enligt konstens alla regler

lp_golv

När det kommer till golvläggning är det smart att anlita de riktiga proffsen. Vi finner dem hos LP Golv i Helsingborg där erfarenheten är lika lång som kompetensen är bred. Här står man för professionella insatser för både privatpersoner och företag.

LP Golv sysselsätter ett 30-tal anställda och ägs av Mikael Waltscheff. Vi träffar honom i företagets ändamålsenliga anläggning där man befinner sig i samma lokaler som LP Måleri.
– Det gör att vi kan erbjuda kunderna en totallösning på golv, målning och installation av badrum och kök. Kunden bestämmer helt och hållet vilka material som ska användas, vi har ett gott samarbete med ett flertal leverantörer, berättar Mikael.

ROT-avdraget
LP Golv är ett auktoriserat golvföretag, vilket innebär att man tar fullt ansvar för alla arbeten som utförs. I kundkretsen finns såväl allmännyttan, kommuner, landsting, företag och privatkunder. De sistnämnda kan med fördel använda sig av ROT-avdraget som sedan den 1 januari i år ger en skattereduktion med 30 procent på arbetskostnaden med en maxgräns på 50 000 kronor per person som äger fastigheten.
– Något som har blivit mer populärt de senare åren är pigmentering, det vill säga färgläggning av alla slags trägolv, istället för att bara lacka golven, berättar Mikael.

Helhetslösningar
LP Golv har vuxit snabbt tack vare den erfarenhet man besitter. Man tar ansvar för utförda arbeten, håller utlovade tider samt, inte minst, sätter kvaliteten i första rummet. För att trygga framtiden i företaget har Mikael Waltscheff tagit hjälp av sin dotter som sköter administrationen på kontoret, och sin son som är aktiv på fältet.
– Vi står för helhetslösningar med fokus på hög kvalitet på såväl arbetsinsatser som material. Det är ett koncept som betalar sig och som kunderna uppskattar, konstaterar Mikael Waltscheff som ser framtiden an med tillförsikt.
– Det känns positivt att verka i nordvästra Skåne, ett område som befinner sig i en tillväxtregion, säger han med stort eftertryck och berättar avslutningsvis att LP Golv även sponsrar det lokala föreningslivet. Helsingborgs IF och Rögle BK är två av klubbarna som profileras.

Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *