Content pages
Ett gediget produktkoncept för skånska byggare | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ett gediget produktkoncept för skånska byggare

ew_paulsson

I den skånska byggbranschen är E.W Paulsson AB ett sedan länge välkänt begrepp. Den välrenommerade byggvaruhandlaren levererar en mängd olika produkter för aktörer i nordvästra Skåne, vilka erbjuds ett koncept som kännetecknas av kvalitet, service och konkurrenskraftiga priser.

E.W Paulsson Byggvaror AB har minst sagt djupa rötter i den skånska myllan. Företaget startades redan 1902 och har sedan dess utvecklats till ett framgångsrikt byggvaruföretag med utgångspunkt från Mörarp utanför Helsingborg. Idag förser E.W Paulsson en stor del av byggbranschens småföretag i nordvästra Skåne med byggvaror, såsom fönster, dörrar och takprodukter samt en mäng andra byggrelaterade produkter. Härutöver servar man förstås även privatkunder.

Kunskap, kvalitet, flexibilitet
Vi träffar Patrik Lindskog, VD för E.W Paulsson, som kan konstatera att bolaget står för ett vinnande koncept, vilket genom åren har attraherat en mängd nöjda kunder.
– Det som utmärker oss och gjort oss framgångsrika är vår mångåriga kunskap, stora flexibilitet och att vi står för kvalitet till ett rimligt pris. Vi har en hög servicenivå och förfogar över vår egen chaufför som levererar beställda produkter. Härigenom kan vi alltid hålla utlovade leveranstider, säger Patrik Lindskog med ett långt förflutet i E.W Paulsson AB. Redan som tolvåring började han sommarjobba i firman och efter att ha gått ut gymnasiet anställdes han. Sedan elva år tillbaka ansvarar han för verksamheten.

Ser ljust på framtiden
E.W Paulsson Byggvaror AB ingår i en företagsgrupp bestående av sex bolag som genomför gemensamma inköp i syfte att hålla nere priserna. En annan förklaring till företagets positiva prisbild är att kostnaderna hålls nere tack vare att man äger fastigheten man verkar i. Efterfrågan är stor och Patrik Lindskog spår en fortsatt god utveckling för såväl E.W Paulsson som branschen i stort.
– Vi ser en trend i att allt fler väljer att renovera och bygga till. Det gynnar branschen och det gynnar oss, säger Patrik som kan konstatera att E.W Paulsson går mot sitt omsättningsmässigt bästa år någonsin.
Han lyfter i sammanhanget fram den kompetenta personalstyrkan.
– Det är oerhört viktigt att jobba med medarbetare som har rätt kemi i relation till våra kunder.. Så är det här där många av våra kunder också är riktigt goda vänner till oss.

Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *