Content pages
Telia lanserar roamingtjänst för företag som reser i grannländerna | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Telia lanserar roamingtjänst för företag som reser i grannländerna

roamingtjänst

Nu blir det ännu enklare för företagskunder som rör sig och gör affärer i Norden och Baltikum. Nyligen lanserades roamingtjänsten Grannland Företag som är en tilläggstjänst för mobilabonnemang. Det innebär att kunderna ringer, sms:ar, mms:ar och surfar till samma pris som hemma i Sverige.

Tjänsten är framtagen för att ge företagskunder som ofta reser och arbetar i Norden och Baltikum full kostnadskontroll. Till ett fast pris på 49 kr per månad ringer, messar och surfar kunden till samma pris som hemma, med samma innehåll och surfmängd som i sitt jobbmobilabonnemang.
– När mobilen byter från svenskt nät till ett nät i något av våra grannländer, fortsätter du precis som om du fortfarande var hemma. Det inkluderar samtal både till och från mobilen och du tar med dig den surf du har hemma. För företagskunder som ofta reser i Norden och Baltikum, innebär ett fast pris att de får total kostnadskontroll och kan fortsätta kommunicera som vanligt, säger Mats Hellman, ansvarig för Telias företagslösningar.

Flexibelt och enkelt
Med ett fast pris på 49 kronor per månad ringer, sms:ar, mms:ar och surfar kunderna till samma pris och villkor som i Sverige och slipper alltså utlandstaxan. Tjänsten gäller i Danmark, Finland, Norge, Island, Estland, Lettland och Litauen. Grannland Företag är en prenumerationstjänst och tecknas på minst 30 dagar, därefter är det ingen uppsägningstid. Tjänsten är giltig för merparten av Telias företagsabonnemang.

Källa: telia.se

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Infrastruktur

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *