Content pages
SENSYS får order från Förenade Arabemiraten värd 3,5 Mkr | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

SENSYS får order från Förenade Arabemiraten värd 3,5 Mkr

SENSYS Traffic AB, en global leverantör av trafiksäkerhetslösningar, har fått en order på trafiksäkerhetssystem från Förenade Arabemiraten värd 3,5 Mkr.

Sensys har sin största installerade bas, vid sidan av Sverige, i Förenade Arabemiraten. Denna order kommer från en av Sensys befintliga kunder i landet.
Mellanöstern är idag Sensys näst största marknad där företaget nu har kunder i åtta av de totalt 14 länderna i regionen. Marknaden i Mellanöstern har en total folkmängd om ca 350 miljoner invånare. Länderna har höga dödstal i trafiken, och för att förbättra trafiksäkerheten görs överlag stora satsningar på att utveckla infrastruktur och säkerhet framförallt i de snabbt växande storstäderna.

Befäster sin position
Marknaden för trafiksäkerhetssystem i regionen visar därför på god tillväxt, vilket gör den strategiskt viktig för Sensys. Det är mot denna bakgrund som Sensys under andra kvartalet 2015 kommer att etablera lokalkontor i Mellanöstern.
– Vår goda utveckling i Mellanöstern fortsätter och ordern befäster vår position i Förenade Arabemiraten ytterligare. Vi ser en trend i Mellanöstern, att kunderna övergår till att upphandla fler mindre projekt i stället för ett fåtal stora projekt. Detta är gynnsamt för marknadsutvecklingen i och med att kunden sänker sina risker och ökar sannolikheten för framgång, säger Johan Frilund, VD på Sensys.

Källa: sensys.se

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Pressreleaser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *