Content pages
Telia blir tv-operatör i Öresundskrafts stadsnät | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Telia blir tv-operatör i Öresundskrafts stadsnät

telia_blir

Telia och Öresundskrafts stadsnät har tecknat ett avtal som innebär att fler än 25 000 hushåll anslutna till Öresundskrafts stadsnät i Helsingborg, Höganäs, Bjuv och Åstorp får möjlighet att beställa Telias tv-tjänst.

Telia erbjuder sedan tidigare snabbt bredband i Öresundskrafts stadsnät. Nu utökas erbjudandet till att omfatta även tv. I Öresundskrafts stadsnät kommer kunderna att kunna välja mellan över hundra kanaler och play-tjänster med tusentals inspelade program. I tjänsten ingår även tillgång till Telias Filmbutik med fler än 5 000 titlar samt möjlighet att se på tv och film via dator och mobiltelefon.

Fortsätter växa
Telias tv-tjänst fortsätter att växa och vid årsskiftet 2014-2015 hade nästan 700 000 hushåll tillgång till tjänsten. Nu får ytterligare 25 000 möjligheten att skaffa Sveriges snabbast växande tv-tjänst.
– Vi tror att kombinationen av en flexibel tv-tjänst och ett snabbt pålitligt bredband är något som kommer att tilltala många, säger Stefan Borgquist, ansvarig för Telias tv-tjänst.
– Vi vet att våra kunder värdesätter valfrihet och mångfald, säger Bo Lindberg, bredbandschef på Öresundskraft. Avtalet med Telia innebär att våra kunder får tillgång till ett ännu större utbud av tjänster.

Källa: telia.se

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Infrastruktur

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *