Content pages
Danske Bank lanserar personförsäkringar i samarbete med Moderna Försäkringar | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Danske Bank lanserar personförsäkringar i samarbete med Moderna Försäkringar

Danske Bank och Moderna Försäkringar fördjupar samarbetet och lanserar med start idag personförsäkringar för Danske Banks kunder i Sverige.

Sedan ett år tillbaka kan Danske Banks kunder teckna särskilt framtagna försäkringar för hus, bil, båt och mc genom samarbetet med Moderna Försäkringar. Nu lanseras även barn-, sjuk-, och olycksfallsförsäkringar för Danske Banks kunder i Sverige.
? Att ta ett helhetsgrepp kring sin privatekonomi blir allt viktigare för våra kunder, och i det sammanhanget är sak- och personförsäkringar en viktig del. Att vi har kunnat erbjuda förmånliga försäkringar i samarbete med Moderna Försäkringar har under det gångna året varit mycket uppskattat. Nära hälften av de kunder med försäkringsbehov vi har träffat har valt att teckna en sakförsäkring, säger Stojko Gjurovski, privatmarknadschef på Danske Bank i Sverige.

Stora konsekvenser
? En olycka, skada eller sjukdom kan få stora konsekvenser och äventyra en hel familjs ekonomiska trygghet om något allvarligt inträffar. Dessutom är vi allt för ofta bättre på att försäkra våra ägodelar än oss själva och vår familj. Därför är det glädjande att vi nu även kan erbjuda personförsäkringar i samarbete med Danske Bank, säger Linnéa Ecorcheville, privatmarknadschef på Moderna Försäkringar.
De nya personförsäkringarna lanseras den 2 mars 2015.

Källa: modernaforsakringar.se

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Pressreleaser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *