Content pages
Noggrannheten präglar gedigen städfirma | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Noggrannheten präglar gedigen städfirma

pedanten

Det är onekligen ett passande namn man valt i företaget Pedanten AB. Här är det nämligen noggrannhet som alltid står i fokus avseende professionella tjänster inom modern lokalvård.

Kvalitet och trygga garantier är begrepp som kännetecknar Pedanten AB. Med säte i Borås utgår verksamheten som omfattar ett synnerligen brett koncept avseende professionella städtjänster. Pedanten etablerades redan 1986 och vänder sig till såväl företag som privatpersoner i Västra Götaland där elva anställda upprätthåller firmans tydliga ambition om att alltid sätta noggrannheten i centrum.
– Ska man göra något ska man göra det på riktigt, resonerar Tony Rosengren som driver verksamheten.

Stark bredd
Pedanten AB jobbar med allt ifrån fönsterputs och golvvård till kompletta städinsatser och fasadtvätt. Man städar såväl privata hem som kontors- och industrilokaler, och erbjuder golvvård, inklusive polering, skurning och mattvätt för företag och offentliga verksamheter.
– Vi erbjuder byggstäd när en byggherre anlitar oss efter avslutat uppdrag. Då ser vi till att det blir rent och snyggt från golv till tak, och detsamma kan sägas om våra tjänster kring flyttstäd. Här finns det dock fler mindre detaljer för oss att ta hänsyn till, konstaterar Rosemarie Rydell som är arbetsledare i Pedanten AB.
De som tänker anlita Pedanten för fönsterputs kan ha intresse av att veta att man nyligen har investerat i en helt ny maskin för ändamålet, vilken når höjder på hela 22 meter. Pedanten jobbar också med trappstädning för exempelvis bostadsrätts- och hyresgästföreningar, privata fastighetsägare och offentlig förvaltning. Man genomför fasadtvätt samt sanering av bostäder och lokaler.
– Det rör sig ofta om uppdrag för enskilda personer som av en eller annan anledning inte har kunnat värna om sin bostad på egen hand, säger Rosemarie och tillägger att man även erbjuder viss trädgårdsskötsel, såsom gräsklippning, rensning av rabatter, bortforsling av diverse skräp och häckklippning.

Trygga garantier
ACG Nyström, Handelsbanken i Bollebygd, Atea i Borås, Kinnarps och Hedlunds AB i Göteborg är bara några av alla nöjda uppdragsgivare. 30 års erfarenhet av branschen och många goda referenser borgar för väl utförda arbeten där kunden alltid får valuta för sina pengar.
– Vi jobbar mycket flexibelt och lämnar alltid trygga garantier på utförda arbeten, oavsett tjänst. Om våra kunder mot förmodan är mindre nöjda med något åtgärdar vi det så snabbt som möjligt, poängterar Tony Rosengren.

Research: Arn Omanovic
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *