Content pages
Här erbjuds dagens och framtidens VVS-produkter | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Här erbjuds dagens och framtidens VVS-produkter

tetragonia

När det gäller VVS-produkter inom golvvärme och automation är det få som slår Tetragonia VVS AB på fingrarna. Det smarta konceptet med produkter som ligger i tiden har gjort att omsättningen i företaget fördubblats under de senaste två åren.

Tetragonia VVS AB är ett marknads- och försäljningsbolag med säte i Lund. Företaget startades 1993 och såldes 2008 till ett familjeföretag i Danmark.
– Vi agerar dock alltjämt helt på egen hand med fokus på Norden, Baltikum och Polen, berättar Fredrik From, VD.
Tetragonia VVS AB jobbar med VVS-produkter, främst inom golvvärme, markvärme och automation, och det rör sig om moderna och smarta lösningar som onekligen ligger i tiden. Det har bidragit till att företagets omsättning har fördubblats under bara de senaste två åren.
– Vår styrka är hög teknisk support till våra kunder. Fler och fler företag minimerar sina lager och låter underlevarentörerna ta hand om detta, och därför har Tetragonia lagt stor vikt i sin lagerhållning. Kunderna erhåller snabba leveranser, betonar Fredrik From.

Kvalitet i fokus
I Tetragonia VVS AB arbetar man med priskänsliga varor, satsar på hög service, effektiv logistik samt kundanpassade produkter.
– Vi har själva utvecklat ett system som åstadkommer snösmältning via returvärme, det vill säga så gott som kostnadsfritt. Detta är förhållandevis enkelt men få arbetar med det.
Fredrik From betonar den absoluta säkerheten i systemet.
– Denna produkt säljer vi mycket i de nordligare delarna av landet och framför allt i Norge, berättar Fredrik.
Han framhåller den höga kvalitet som Tetragonias produkter representerar. 75 procent av dem kommer från Tyskland och Italien.
– Vår ambition är inte att synas så mycket som möjligt. Vi ser hellre till att våra återförsäljare och kunder framhäver våra produkter, och därför brukar vi finnas med i bakgrunden på till exempel mässor, säger Fredrik From.
Han ser Norge som en stor marknad. Här arbetar man med systemleverantörer, fabrikanter och olika ventilationsföretag. I övrigt sker det mesta av försäljningen via e-post och telefon.

Framtidstro
De senaste årens framgångar gör att Fredrik har all anledning att se ljust på företagets framtid.
– Vi ser att vi växer för varje år med fler och fler nöjda kunder. Vad vi önskar mer av är fler lokala företag. Idag servar vi till exempel en stor kund inom ventilation här i Lund, men vi har många andra produkter i sortimentet som vi tror skulle tilltala ett stort antal potentiella kunder i närområdet. Intresserade är välkomna att höra av sig, hälsar Fredrik From.

Research: Thomas Strandqvist
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *