Content pages
op5 övervakar själva hjärtat inom IT | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

op5 övervakar själva hjärtat inom IT

op5_jan_josephson

IT-infrastrukturen blir snabbt alltmer komplex vilket skapar stora problem för många företag. En av världens marknadsledande utvecklare av lösningar för nätverksövervakning är op5 som nu lanserar Server Monitoring.

– När själva hjärtat i IT-systemet inte slår i en stadig rytm påverkas företagets verksamhet på alla nivåer. Varje applikation, oavsett vad den används till, behöver en fungerande server för att kunna göra sitt jobb. De senaste årens snabba teknikskiften – från fristående till virtuella och molnbaserade servrar – innebär stora utmaningar. Och nu går utvecklingen vidare mot hybridmiljöer som måste integreras. Dessutom kan servrar inom samma IT-infrastruktur köras på en mängd olika operativsystem, säger Jan Josephson, VD och en av grundarna av op5.

Löser problem
– I grund och botten betyder det här att det finns en miljon saker som kan gå fel och för varje liten sak tvingas ofta IT-avdelningen reda ut en stor trasslig röra för att kunna hitta fram till och rätta till felet. op5 Monitor är den bäst lämpade programvaran för att lösa den här sortens problem. Den ger teknikerna all väsentlig information så att de kan spåra prestanda i realtid och lösa problemen innan de får en negativ inverkan, säger Jan Josephson.

Prestanda, kapacitet och tillgänglighet
Med hjälp av op5 Monitor kan företag göra en hälsokontroll av sina servrar på flera plattformar. Inblicken hjälper dem att upptäcka och lokalisera problem med prestanda, kapacitet och tillgänglighet som orsakats av fysiska eller virtuella servrar. De förbättrade funktionerna hos Server Monitoring i op5 Monitor skapar en enhetlig vy över samtliga servrar och datacentraler, inklusive lagrings- och nätverksresurserna. Även trendanalyser och feldiagnoser har förbättrats vilket underlättar kapacitetsplanering, nätverksövervakning och rapportering. Rapporterna kan enkelt anpassas, delas och förstås inom hela organisationen. op5 erbjuder marknadens bredaste uppsättning verktyg för att skapa djupgående information och den översikt som krävs för att maximera serverprestanda och driftsäkerhet samt den totala användarupplevelsen. Programvarans skalbarhet ger alla de detaljerade funktioner för nätverksövervakning som företag behöver för att se till att servern, som ju är själva hjärtat i all IT-infrastruktur, fungerar som den ska.

Källa: op5.com

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT/Digital Kommunikation

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *