Content pages
Prisvärda boendealternativ för vintersportande svenskar | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Prisvärda boendealternativ för vintersportande svenskar

bogstad

När vintersäsongen närmar sig är vi många som lockas av Norge och dess många alternativ till skidåkning på både längden och tvären. Utanför Holmenkollen finner vi Bogstad Camp & Turistsenter som erbjuder prisvärda boendealternativ för vintersportande svenskar.

Strax väster om världsberömda Holmenkollen ligger Bogstad Camp & Turistsenter som erbjuder såväl en året runt-öppen campingplats med el- och kabel-TV-anslutning som stugor av varierande storlek.
– Här kan vi erbjuda 800 husvagnsplatser, varav 300 med elanslutning, samt 46 stugor med mellan fyra och åtta bäddar, berättar Kjell Veddegjerde som på uppdrag av NAF, den norska automobilklubben, ansvarar för driften av anläggningen.

Rymmer det mesta
Kjell, med 25 års erfarenhet av branschen, driver även den svenska Ekeberg Camping, som till skillnad från Bogstad endast är öppen juni till augusti och endast tar emot tältare. Härutöver driver han dessutom Oslofjord Camping som ligger mitt emellan Oslo centrum och nöjesparken Tusenfryd.
Huvudverksamheten vi bedriver är trots allt Bogstad och vi har som policy att erbjuda boende till mycket bra priser, säger Kjell Veddegjerde och tillägger att campingen bland annat innefattar en komplett bar med fullständiga rättigheter.
– För våra gäster har vi också bensinstation, livsmedelbutik med fullt sortiment och pizzeria, så man behöver faktiskt inte åka ned till centrum för att äta middag, fortsätter Kjell samtidigt som han slår ut med handen och visar de fantastiskt fina omgivningarna kring campingen. Denna är dessutom utrustad med ett unikt säkerhetssystem med patrullerande vakter som gör anläggningen säker för dess gäster dygnet runt, året runt.

Bra priser
Prisbilden på Bogstad Camp & Turistsenter är mycket positiv, priserna är bland de lägsta i hela regionen och klart kontinentala. Det fantastiska läget med endast tio minuter till Tryvann med dess erkännt fina alpinbackar gör att tillgängligheten är stor och möjligheterna många för vintergästerna.
– Skidbussen stannar vid entrén så våra gäster behöver inte bilen då de kommit hit. För de som är intresserade av längdåkning går spåren rakt genom campingen, och härutöver har vi egna längdåkningsspår som vi kör upp, berättar Kjell.
Svenska vinterturister är med andra ord hjärtligt välkomna, men faktum är att Bogstad Camp & Turistsenter har mycket att erbjuda även under sommarhalvåret.
– Vi har till exempel vår egen badsjö, en minigolfbana och en oerhört fin 18 håls golfbana som lockar spelare från hela världen, berättar Kjell Veddegjerde.

Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *