Content pages
Panasonic lanserar nya LED-skärmar med nätverksfunktionalitet | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Panasonic lanserar nya LED-skärmar med nätverksfunktionalitet

panasonic

Panasonics nya serie LED-skärmar, LFC70, är utformad med den nya generationens trådlösa Miracast™-tekniken, vilken gör det möjligt att överföra innehåll trådlöst och i hög hastighet utan avbrott. Bland annat går det att överföra video i full HD från Miracast™-kompatibla enheter till skärmarna.

Serien är dessutom kompatibel med appen Panasonic Wireless Projector för iOS, som gör det möjligt att trådlöst överföra innehåll från iOS-enheter till skärmarna, samt med programvaran Panasonic Wireless Manager, vilken gör det enkelt att trådlöst hantera datorpresentationer.
Panasonics marknadsföringschef Enrique Robledo:
– Panasonics nya LED-skärmar med nätverksfunktionalitet möjliggör att digital utrustning i framtiden kan användas i högre grad i såväl möteslokaler som klassrum. Miracast™ är en effektiv teknik för mediedelning. Den snabba kommunikationen och den mycket höga bandbredden gör att användare kan visa 1080p-video med upp till 60 bildrutor per sekund, utan att tvingas hantera trassliga kablar.

Kopplas samman med en enda kabel
Tack vare DIGITAL LINK går det att skicka video, ljud och styrkommandon via en enda nätverkskabel på upp till 100 meter. Med tillbehöret Digital Interface Box (ET-YFB100G) kan alla enheter kopplas samman med skärmen genom en enda kabel. Det förenklar installationen och minimerar kostnader för kabeldragning.
LFC70-serien finns tillgänglig med modeller på 80, 65 och 50 tum.

Källa: panasonic.com

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT/Digital Kommunikation

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *