Content pages
Affärskraft för företag | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Affärskraft för företag

progredo

Affärskraft för företag.
Så lyder slogan i Progredo AB, och det är onekligen en devis som beskriver verksamheten väl. Med Progredos ekonomifunktion skapar man förutsättningar för tillväxt och lönsamhet hos sina kunder.

Progredo AB ser som sin uppgift att skapa hållbara ekonomier bland företagen som anlitar dem.
– Vi erbjuder våra kunder en effektiv ekonomifunktion inom allt ifrån löpande redovisning till bokslut, löner, rapporter och deklarationer, säger Peter Boiardt, VD i Progredo AB.
Han äger företaget gemensamt med kollegan Anna-Carin och tillsammans har man hjälp av sina sju mycket kompetenta medarbetare. Närvaro och engagemang är begrepp man hela tiden återkommer till, och det är i kombination med den kunskap och kompetens man besitter nycklarna till framgång för såväl Progredo som deras kunder.

Företagens ekonomifunktion
Progredo AB står för en rad olika ekonomitjänster. Man erbjuder det man kallar för en proaktiv ekonomifunktion som förenar kompetens, glädje och kvalitet. Härigenom blir man kundens ekonomiavdelning där man bland annat sköter om dess redovisning.
– Det enda kunden behöver göra är att skapa kundfakturor samt godkänna leveransfakturor. Det mynar ut i rapportering, analyser och rådgivning enligt överenskommelse med uppdragsgivaren, säger Peter Boiardt.
Man erbjuder också tjänster kring ekonomistyrning, löner samt rådgivning där man för diskussioner kring kundens verksamhet avseende kapitalbehov, likviditet, lönsamhet med mera. Avseende deklarationer gör man skatteberäkningar och optimeringar för företag och deras ägare så att båda erhåller en god balans. Progredo AB gör förstås även årsredovisningar.
– Eftersom vi är medlemmar i REKO kan vi lämna bokslutsrapporter till våra kunder med en ambition om att samtliga ska uppfylla kraven för REKO. REKO är en kvalitetsstämpel på att hela ekonomiarbetet sker proffesionellt och det påverkar också företagets kreditbedömning, informerar Peter Boiardt.

Erfaren personal
Progredo AB är förstås även medlem i SRF. Det är naturligtvis ytterligare en kvalitetsstämpel för kunderna som väljer att samarbeta med Progredo eftersom de erhåller en skräddarsyd servicefunktion med tillgång till flera kompetensnivåer.
– Kunderna uppskattar att vi jobbar på plats hos dem, men också tack vare vår långa erfarenhet och breda kompetens. Flera av våra medarbetare har jobbat i branschen i 20 till 30 år, berättar Peter Boiardt som har stora ambitioner när det gäller företagets utveckling.
– Vår målsättning är att växa och bli större i Jämtland och samtidigt finnas även på andra orter i landet. Vi har vuxit kontinuerligt i sex års tid och vår bedömning är att tillväxten kommer att fortsätta. Vi söker hela tiden efter erfarna medarbetare som vill bidra till vårt sammansvetsade team, säger Peter Boiardt.

Research: Arn Omanovic
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *