Content pages
Baker & McKenzie i Stockholm rekryterar Årets skattejurist 2013 | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Baker & McKenzie i Stockholm rekryterar Årets skattejurist 2013

baker

Linnéa Back är ny strategiskt rekryterad partner hos Baker & McKenzie i Stockholm, som därmed förstärker sitt globala erbjudande inom skatterätt till byråns klienter.

Linnéa Back har lång erfarenhet inom skatterätt med särskilt fokus på skatteprocesser samt omstruktureringar och omorganisationer för dels svenska och internationella företagsgrupper, men även för små och medelstora ägardrivna företag. Linnéa Back är den skattejurist som svenska klienter rankade högst under 2013 i samband med Blendow Groups undersökning Klientbarometern där ledande befattningshavare rankar sina bästa skattejurister. Linnéa ansluter till Baker & McKenzie i Stockholm och dess globala skattegrupp som är en av de högst rankade och mest rekommenderade skattegrupperna i världen.
– Med rekryteringen av Linnéa förstärker vi ytterligare vårt erbjudande till byråns klienter inom skatterätt baserat på vårt fullserviceerbjudande och vår ambition att fortsatt erbjuda byråns klienter den bästa kompetensen inom samtliga juridiska rättsområden. Vi hälsar Linnéa varmt välkommen till Baker & McKenzies Stockholmskontor, och är glada och stolta över att hon har valt att fortsätta sin karriär hos oss, säger Sten Bauer, Managing Partner på Stockholmskontoret.

Global verksamhet
Baker & McKenzies globala skattegrupp består av ett team på över 850 skattekonsulter, ekonomer och finansanalytiker i 47 länder och erbjuder heltäckande skatteplanering och hantering av skatteprocesser till multinationella företag. Under åren har skattegruppen mottagit utmärkelser i ett flertal europeiska länder.

Källa: bakermckenzie.com

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Juridik

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *