Content pages
Ett byggkoncept att lita på | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ett byggkoncept att lita på

jonas

Genomarbetat och gediget.
Så kan man sammanfatta verksamheten i JE Bygg AB. Jonas Erland står för ett helhetskoncept kring alla typer av byggnationer för såväl företag som privatpersoner.

Jonas Erland bestämde sig tidigt; vid 27 års ålder skulle han starta eget och precis så blev det.
– Efter skolan fick jag jobb på ett av ortens större byggföretag och där blev jag kvar i nio år. När jag blev 27 fick jag en förfrågan om att starta eget och det blev ju ett lätt val med tanke på hur jag hade resonerat redan som ung, säger Jonas med ett leende och berättar att han etablerade Jonas Erland Bygg – eller JE Bygg som det snarare benämns – för tre år sedan. Han fick genast förfrågningar från både privatpersoner och företag och arbetar idag i ett upptagningsområde som sträcker sig över Stockholm, Västerås och Fagersta.

Gott renommé
JE Bygg jobbar med allt inom bygg, utom badrum. Jonas har dock ett utvecklat samarbete med certifierade aktörer, vilket gör att han representerar ett helhetskoncept. Ända sedan starten har montering och renovering av kök varit något av företagets specialitet, vilket gjort att JE Bygg är ett av de mest ansedda företagen i regionen avseende detta.
– I princip tackar jag inte nej till några uppdrag. Jag har byggt upp ett gott rykte i branschen eftersom jag alltid håller vad jag lovar. Det gäller både tidsscheman och kostnader, poängterar Jonas.
Tack vare sin stora kunskap, breda kompetens och sina många samarbetspartners har Jonas inga problem att åta sig totalentreprenader. Han anlitas även av aktörer som renoverar gamla hus, något han själv har god erfarenhet av. Privatpersoner, företag, bostadsföreningar, kommuner och landsting ingår i kundkretsen, varav byggfirman Pusselhus är en av uppdragsgivarna.
– Här hjälper vi inte bara till med själva byggandet av huset, utan också inomhusmiljöerna i detsamma, berättar Jonas Erland.

Passion och glädje
Nybyggnation, renovering, om- och tillbyggnation, takbyten, altaner, finsnickeri, inredning, fönster och dörrar är bara några av de arbetsområden som ingår i JE Bygg AB:s breda koncept. Jonas jobbar mycket flexibelt och uppvisar en brinnande passion och stor glädje för det han jobbar med. Han har redan byggt upp en bred krets av nöjda kunder och planen är att fortsätta på den inslagna vägen.
– Visst vill jag att företaget ska växa och utvecklas men det måste få ta den tid som krävs. Förmodligen kommer jag att anställa personal framöver och kanske köper jag upp något företag för att utveckla verksamheten ytterligare, funderar Jonas Erland.

Research: Pontus Andersson
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *