Content pages
Ung VVS-firma på stark frammarsch | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ung VVS-firma på stark frammarsch

horredsTrots sin ringa ålder har Horreds Rörmontage AB intagit en stabil position i sin bransch. Den gedigna VVS-firman med säte i Marks kommun jobbar med ett stort kvalitetsfokus i allt ifrån serviceuppdrag till nybyggnadsprojekt.

Horreds Rörmontage AB har sina rötter i Horreds VVS AB och startades så sent som årsskiftet 2011/2012. Företaget verkar i ett område som sträcker sig över Marks kommun samt från Göteborg i norr till Båstad i söder och erbjuder ett helhetskoncept kring kvalificerade VVS-tjänster.
– Vi gör allt inom VVS utom ventilationsarbeten. Vi åtar oss uppdrag för både privatpersoner och företag, berättar Mikael Hellgren som äger firman tillsammans med kollegorna Tommy Svensson och Stefan Wennerström. Tillsammans har trion fem anställda.

Bredd och flexibilitet
Verksamheten i Horreds Rörmontage AB omfattar olika delar, varav arbete i samband med nyproduktion av villor och bostadsrätter är vanligt förekommande. I rollen som underentreprenör tar de ansvar för alla VVS-installationer.
På industrisidan hjälper man industriaktörer med energieffektivisering genom att till exempel sänka deras uppvärmningskostnader väsentligt genom olika åtgärder.
Åt privatpersoner utför man ROT-uppdrag, vilka ofta handlar om installationer av värmepumpar, men också om arbete i samband med renovering.
Utöver detta jobbar de också med service och löpande underhåll enligt överenskommelse med uppdragsgivaren. De förfogar över sex egna servicebilar, vilket gör servicearbetet flexibelt.

God utveckling
Horreds Rörmontage AB är certifierat enligt Säker Vatten och Heta Arbeten, och arbetar uteslutande med Sverigegodkända vattensäkra varumärken, till exempel Nibe, Uponor och Vattette.
– Vi har en lägre prisbild än konkurrenter från storstadsregionerna. Att vi dessutom alltid slutför våra projekt innan deadline borgar för nöjda kunder. Vi lämnar också två års garanti på såväl produkter som utfört arbete, berättar Mikael Hellgren och betonar vikten av att ha en nära och personlig relation till sina kunder, varav Deromegruppen, Elektro-Emanuel, Tage & Söner och Varbergshus är några av dem.
Mikael berättar avslutningsvis att man umgås med planer på att expandera geografiskt längs västkusten. Utveckling kommer att ske på framför allt företagssidan med nya kunder inom bland annat sågverksindustrin och tillverkningsindustrin. Han räknar med nya marknadsandelar som en direkt följd av företagets satsningar.

Research: Arn Omanovic
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *