Content pages
Kvalificerade lyft utan begränsningar | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kvalificerade lyft utan begränsningar

c-lyft

Företaget C-Lyft & Transport är aktören som nästan saknar begränsningar när det rör sig om komplicerade lyftuppdrag. Med kunskap, kompetens och utrustning som överträffar det mesta åtar man sig kvalificerade lyftuppdrag för en bred kundkrets.

Olika former av kranlyft, maskin- och båttransporter samt haveribärgning är några av de uppdrag som C-Lyft & Transport åtar sig.
– Vi har från och med dag ett haft gott om jobb och hela tiden strävat efter att bygga upp långsiktiga kundrelationer. Det gör oss mer flexibla och innebär att vi alltid kan ställa upp för behövande kunder, konstaterar Christian Rundgren som driver C-Lyft AB.
C-Lyft & Transport verkar över hela Sverige och förfogar över två stora lastbilar med all tänkbar lyftutrustning som krävs för komplicerade uppdrag. Det har genom åren blivit en hel del jobb med broar där det ofta kan vara svårt att komma åt i trånga utrymmen. C-Lyfts kranar är försedda med en jibb som gör det möjligt att komma åt i stort sett överallt. Med jibben har C-Lyfts 36-tonskran en räckvidd på 22 meter, medan 60-tonskranen uppnår en räckvidd på hela 29 meter. Härtill kommer annan utrustning, såsom personkorg, pallyft, lyftok och timmergrip.
– De släp vi förfogar över till våra lastbilar gör att vi kan transportera allt ifrån mindre laster till tunga fordon och andra skrymmande enheter, såsom maskiner och omfattande konstruktioner. Vi åtar oss transportuppdrag över hela Sverige, informerar Christian Rundgren.

Maskinpark i topptrim
Christian har en bakgrund i byggbranschen men kände att han ville sadla om, inte minst tack vare hans passion för bilar och lastbilar. För några år sedan utbildade han sig därför till lastbilschaufför och kranförare. Han fick jobb i en välkänd entreprenadfirma relativt omgående, men förra året kände han att det var dags att ta steget och starta eget. I dag servar han såväl kommuner och landsting som företag och privatpersoner. Svevia och Mobergs Anläggning är två av de kunder som anlitar C-Lyft AB. Christian har två anställda som, liksom han själv, är måna om att hålla maskinparken i trim.
– Om vi hela tiden ska kunna hålla oss på toppen och leverera felfria insatser är det av största vikt att vi alltid kan vara säkra på att maskinerna är i bästa skick. Det är något vi alla lägger stor vikt vid, betonar Christian.

Blickar framåt
Christian ser framtiden an med tillförsikt.
– Vår ambition är att rikta in oss på specialområden där vi ser att vi kan göra stor skillnad och leverera samma kvalitet och noggrannhet som vi gör redan idag. Vi tror att arbeten med korg kommer att bli fler och fler framöver, och här känner vi att vi verkligen kan göra avtryck på marknaden. Vi kommer att utveckla vår maskinpark successivt och se till att vi alltid förfogar över den utrustning som moderna uppdrag kräver, säger Christian Rundgren.

Research: Pontus Andersson
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *