Content pages
Ett servicebolag för både företag och privatpersoner | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found
Driftstopp kan bli kostsamma för landets industriföretag. Det är man väl medveten om i IroTech AB som utarbetat ett komplett koncept kring installation, underhåll, industrisanering och reparation.

Ett servicebolag för både företag och privatpersoner

irotech

Driftstopp kan bli kostsamma för landets industriföretag. Det är man väl medveten om i IroTech AB som utarbetat ett komplett koncept kring installation, underhåll, industrisanering och reparation. Men även privatpersoner kan dra nytta av IroTech som härutöver erbjuder hushållsnära tjänster.

IroTech är familjeföretaget där man alltid jobbar nära sina kunder och med stor flexibilitet. Verksamheten vilar på två stabila ben; industrimaskiner och hushållsnära tjänster, varav det förstnämnda omfattar installation, underhåll, industrisanering och reparation.
– Vi vänder oss i huvudsak till industrin där vi kan utföra alla tänkbara service- och reparationsinsatser av maskiner och fordon. Vi säger inte nej till några uppdrag, inga är vare sig för stora eller för små, säger Magnus Zetterlund, delägare i IroTech tillsammans med makan Riika. Magnus är själv utbildad fordonsmekaniker och besitter stor kunskap om hur man reparerar och servar maskiner.
– Vi jobbar nära ett antal lokala samarbetspartners här på orten, och det har stärkt det kvalitetskoncept vi representerar, säger Magnus och nämner till exempel Strömsholms Teknikservice och Västmanlands Industri & Automation.

Hushållsnära tjänster
Området hushållsnära tjänster innefattar allt ifrån städning och gräsklippning till snöröjning och snickerier.
– Vi vet av erfarenhet att det är mycket man vill få gjort i det privata hemmet, men som är betydligt svårare att hinna med. Här kan vi göra en insats för privatpersoner, men faktiskt också för företag, säger Riika Zetterlunhd och påminner om att de förstnämnda med fördel i sammanhanget kan utnyttja ROT-avdraget.
Riika har jobbat i många år för Hallstahammars kommun men övergick till att arbeta heltid i IroTech 2012. Hon tris ypperligt och känner stor passion för jobbet. Maken Magnus har sin bakgrund i industrin där han haft flera olika arbetsuppgifter och yrkesroller. Efter att ha arbetat som underhållschef på Ovako startade han IroTech 2011, för att redan året därpå ombilda firman till aktiebolag.

Värnar kundrelationerna
IroTech sysselsätter två anställda som har tillgång till lika många fordon. Man vänder sig till kunder i Västmanland med omnejd och har upplevt en stark utveckling sedan starten. Ambitionen är dock att inte växa för snabbt.
– Vi är noga med att behålla våra goda relationer med kunderna, säger Magnus och Riika som dock kan se en utveckling där man så småningom sysselsätter 5-10 anställda. En annan tanke paret delar är möjligheten att vidareutbilda sig framöver i syfte att bibehålla den höga kompetensnivån i företaget.
– Det krävs eftersom marknaden förändras hela tiden, säger de båda.

Research: Pontus Andersson
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *