Content pages
Bättre lönsamhet med personlig redovisningsekonom | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found
Med tillgång till en personlig redovisningsekonom kan ditt företag lägga tid på kärnverksamheten i stället för ekonomiarbete och administration.

Bättre lönsamhet med personlig redovisningsekonom

avastar

Med tillgång till en personlig redovisningsekonom kan ditt företag lägga tid på kärnverksamheten i stället för ekonomiarbete och administration. Avastar AB är den lilla, personliga och flexibla redovisningsbyrån för små och medelstora företag i Göteborg med omnejd.

Avastar AB:s kontor ligger vid Backaplan i Göteborg och det är här vi träffar ägaren Jessica Gustafsson som driver firman med sina två anställda. Jessica har ett tioårigt förflutet bakom sig i branschen och har arbetat som ekonomiansvarig på flera olika företag, bland annat Soderpalm Publishing. Med sin gedigna branscherfarenhet blev det ett naturligt steg att starta eget.
– Vi är den lilla, personliga redovisningsbyrån som vänder sig till små och medelstora företag i Göteborgsregionen med omnejd. Vi servar dock ett antal kunder i andra delar av landet och även en del privatpersoner, berättar Jessica som tillsammans med sina medarbetare, Beata och Elin, representerar en stark bredd som uppskattas av en lika bred kundkrets.

Helhetsgrepp
Avastar AB åtar sig inte sällan helheten i ett bolags ekonomi. Löpande bokföring är en av tjänsterna man erbjuder, vilken bland annat innefattar momsredovisning, löner, faktureringar och andra administrativa uppgifter. Allt enligt kundens önskemål. Man jobbar också med allt ifrån deklarationer till bokslut och kan även bistå med rådgivning och marknadsföring.
– Vi kan åka ut och sköta ekonomin på plats hos ett företag enligt ett fastlagt schema, vilket gör att mindre företag faktiskt slipper anställa en person på ekonomiavdelningen, säger Jessica Gustafsson.
Hon och hennes kollegor rycker ut för befintliga företag men kan också hjälpa till i samband med nystart, försäljning, ägarbyten eller ombildning av bolag. Man kan bistå med kontakter med olika myndigheter, till exempel Skatteverket och Försäkringskassan, och även ge råd kring bland annat skatteplanering och budgetarbete.

Bygger förtroenden
Ett företag som anlitar Avastar sparar med andra ord både tid och pengar när människorna bakom varumärket kan ägna sig åt kärnverksamheten i stället för ekonomi och administration. Hos Jessica och hennes kollegor sätts kunden alltid i centrum.
– Vi står för personlig service, effektivitet och prisvärdhet och behandlar alla kunder lika, oavsett storlek. Vi lägger stor vikt vid att skapa ett förtroende för det vi gör, vi vill lära känna kunden, och därför erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation, berättar Jessica Gustafsson.
Avastar välkomnar kunder i alla branscher. Kapacitet och kompetens finns och såväl Jessica som hennes kollegor går regelbundet på olika utbildningar för att hålla sig uppdaterade.

Research: Stefan Carewall
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *